VIDEO: Gegard Mousasi back in training bij Kops Gym! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Gegard Mousasi back in training bij Kops Gym!

VIDEO: Gegard Mousasi back in training bij Kops Gym!

Bellator 185 debutant Gegard Mousasi is weer aan het trainen geslagen bij Kops Gym.

De Leidenaar die een top prestatie neerzette tijdens zijn debuut op Bellator 185, en daar met een zware oogblessure door knokte, en zijn partij met glans won is weer aan het trainen geslagen. Gegard Mousasi stond op Bellator 185 in de ring tegen Alexander Shlemenko, die het niet eens was met de beslissing van de jury, en aangaf daar een zaak van te willen maken. Echter bleef het stil...

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Trainings video en foto's op Facebook

Via het Facebook account van Bert Kops eigenaar van Kops Gym is te zien dat Mousasi zijn vorm nog niet verloren heeft, en volop traint en sparred. "Gegard Mousasi back in training", is dan ook de ondertitel bij de post. De oogkas waar de blessure aan was ziet er ook goed uit. Dat hij weer aan het trainen is kan betekenen dat er snel een nieuw gevecht voor Bellator aan kan komen, of zal hij wellicht in vorm willen blijven? Hoe het ook zij het is goed te zien dat deze top vechter weer actief is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws