Kyokushin-Delft Zuid Holland
Zuid Holland

Kyokushin-Delft

Kyokushin-Delft

Karate School Kyokushin-DelftKyokushin Full Contact Karate zoals het bedoeld is. Grondlegger van onze stijl Masutatsu Oyama baseert de sport op 3 pijlers: Kumite, Kata, en Kihon.

Kyokushin Full Contact Karate zoals het bedoeld is. Grondlegger van onze stijl Masutatsu Oyama baseert de sport op 3 pijlers: Kumite, Kata, en Kihon.
Cor Mol Sensei 4e Dan, al ruim 30 jaar met deze sport bezig, geeft les in deze stijl in de dojo aan de Industriestraat 16 te Delft aan jong en oud.

De mooie sportschool heeft diverse aparte kleedgelegenheden voor dames en heren,mooie douches, lockers voor uw bezittingen, een Sauna (heren) en zonnebanken. De fittnes is ook toegankelijk voor de leden met een combi abbonnement.Er is in de ontvangsthal gratis koffie en thee, een keur aan sportdranken etc.De mensen binnen de sportschool zijn gekwalificeerde BHV”ers . Een AED is altijd aanwezig. Kortom een mooie en veilge omgeving voor U als sporter.

Schoolkarate

Kyokushin-Delft is binnen de region inmiddels een begrip, mede door de vele (gratis) clinics die wij verzorgen binnen de scholen in delft en omstreken.

Training locaties

Onze dojo bevindt zich in de Industriestraat nummer 16 the Delft, makkelijk en gratis parkeren.

U kunt een kijkje nemen op onze website: www.kyokushin-Delft.nl of op onze Facebook website: @kyokushindelft.delft

Wij trainen op maandagavond en donderdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Kyokushin-Delft
Contact gegevens
Telefoonnummer: 06-53211194 of email: cmol@wxs.

Kom langs voor een gratis proefles!!

Kyokushin-Delft
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws