Waar ter wereld vindt UFC 249 plaats: 'Place your bets' - Vechtsport Info
Home / WEDDEN OP VECHTSPORTEN / Waar ter wereld vindt UFC 249 plaats: ‘Place your bets’

Waar ter wereld vindt UFC 249 plaats: ‘Place your bets’

Niet meer wedden op UFC 249, dan maar op de locaties want nu de wedstrijden uitvallen moeten de gokkers toch wat.

Tot nu toe is er heel mist over waar UFC 249 Khabib vs. Tony Ferguson zal plaatsvinden. Hier en daar wat grootspraak van UFC Baas Dana White over dat hij vastbesloten is om 18 april nog steeds te laten plaatsvinden, ondanks wat voelt als een wereldwijde lockdown tijdens de coronavirus pandemie.

Ook is het niet zeker of er wel gereisd kan worden door de vechters die op de kaart staan, de meeste landen hebben hun grenzen hermetisch afgesloten, Khabib Nurmagomedov zit in Rusland en Tony Ferguson in de States. Toch kunnen wedkantoren het niet laten en kan er gegokt worden op de eventuele locaties.

UFC 249 Locaties

Tot nu toe kan er gegokt worden op Verenigde Arabische Emiraten +300, Florida +225, Mexico +500, Saoedi-Arabië +800, Zuid-Afrika + 1000, Nevada + 1400, Internationale wateren, + 2500 Area 51 en 8000 Noord-Korea + 10.000.

Wat niet zeker is, is waar in de wereld UFC 249 zal plaatsvinden. Dat komt omdat White weigert details te verstrekken. Eén ding is zeker, Joe Rogan zal niet aan de kooi zitten om commentaar te geven op UFC 249.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page