Home / WEDDEN OP VECHTSPORTEN / Waar ter wereld vindt UFC 249 plaats: ‘Place your bets’

Waar ter wereld vindt UFC 249 plaats: ‘Place your bets’

Niet meer wedden op UFC 249, dan maar op de locaties want nu de wedstrijden uitvallen moeten de gokkers toch wat.

Tot nu toe is er heel mist over waar UFC 249 Khabib vs. Tony Ferguson zal plaatsvinden. Hier en daar wat grootspraak van UFC Baas Dana White over dat hij vastbesloten is om 18 april nog steeds te laten plaatsvinden, ondanks wat voelt als een wereldwijde lockdown tijdens de coronavirus pandemie.

Ook is het niet zeker of er wel gereisd kan worden door de vechters die op de kaart staan, de meeste landen hebben hun grenzen hermetisch afgesloten, Khabib Nurmagomedov zit in Rusland en Tony Ferguson in de States. Toch kunnen wedkantoren het niet laten en kan er gegokt worden op de eventuele locaties.

UFC 249 Locaties

Tot nu toe kan er gegokt worden op Verenigde Arabische Emiraten +300, Florida +225, Mexico +500, Saoedi-Arabië +800, Zuid-Afrika + 1000, Nevada + 1400, Internationale wateren, + 2500 Area 51 en 8000 Noord-Korea + 10.000.

Wat niet zeker is, is waar in de wereld UFC 249 zal plaatsvinden. Dat komt omdat White weigert details te verstrekken. Eén ding is zeker, Joe Rogan zal niet aan de kooi zitten om commentaar te geven op UFC 249.

Bekijk ook

Rapper 6ix9ine ontsnapt aan flink pak slaag na uitdagen bokskampioen (video)

6ix9ine ook bekend als Tekashi wilde het alpha mannetje uithangen in een club in Miami. ...

K-1 Legende Remy Bonjasky: ‘Ik ben bang dat het kickboksen omvalt’

Remy Bonjasky wil graag het kickboksen houden waar het is als topsport. Toch is hij ...

Nederlandse vechtsportwereld is gevallen kickbokskampioen meer dan zat

Na een eerder verschenen bericht op onze website over een voormalig kickbokskampioen, die geld inzamelde bij sportscholen voor de CliniClowns. Regende het reacties van gedupeerden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page