BEN NIET GEK: Presentator weigert UFC wedstrijd Khabib te verslaan Nieuws
Nieuws

BEN NIET GEK: Presentator weigert UFC wedstrijd Khabib te verslaan

BEN NIET GEK: Presentator weigert UFC wedstrijd Khabib te verslaan
BEN NIET GEK: Presentator weigert UFC wedstrijd Khabib te verslaan

Het volgende probleem bij de UFC lijkt geboren, top presentator Joe Rogan weigert tijdens de corona crisis de wedstrijden te verslaan.

Als Dana White zijn belofte nakomt en een manier vindt om UFC 249 volgende maand plaats te laten vinden, zal het event zeker een ander gevoel hebben dan eerdere en het zal ook een ander geluid hebben.

Hoewel er geen locatie is aangekondigd voor het evenement van 18 april, dat wordt bekroond door kampioen Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson voor de lichtgewicht titel, staat White erop dat het gaat gebeuren.

Ga mijn leven niet wagen

"Ik denk dat iemand er commentaar op gaat geven ik zal het niet zijn", zei Rogan in een recente aflevering van de podcast "The Joe Rogan Experience". "UFC heeft het over een gevecht op 18 april. Ik weet niet hoe ze dat gaan doen. Ze hebben het erover om het te doen op een plek met minder dan 10 mensen, alleen in een open arena. "

Rogan denkt uiteindelijk dat de volharding van White enigszins uit wanhoop is. Nurmagomedov vs. Ferguson, een van de langverwachte gevechten in de UFC-geschiedenis, is in het verleden vier keer geannuleerd. Als het niet op 18 april gebeurt, zal het misschien nooit gebeuren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws