Callum Smith 100 tegen 1 favoriet tegenover Nieky Holzken bij Bookmakers Wedden op vechtsporten
Wedden op vechtsporten

Callum Smith 100 tegen 1 favoriet tegenover Nieky Holzken bij Bookmakers

Callum Smith 100 tegen 1 favoriet tegenover Nieky Holzken bij Bookmakers

Gisteren werd het debuut van Nieky Holzken voor de World Boxing Super Series bekend gemaakt

Nieky Holzken zal aantreden tegen Callum Smith die eerst ge-mached stond tegenover Jurgen Braehmer maar die uitviel wegens een blessure. Dat dit de kans van zijn leven is voor Holzken om zichzelf op het wereld toneel van het boksen neer te zetten staat buiten kijf. Echter lijken de bookmakers daar anders over te denken en hebben zij hun weddenschap Odds op 100 tegen 1 staan in het voordeel van Smith. Wat denken wij daarvan?

Callum Smith 100 tegen 1 favoriet tegenover Nieky Holzken bij Bookmakers

Vechten vanuit een underdog positie

Nou zeggen een weddenschap odds van 100 tegen 1 niet veel, want hoe vaak is het niet gebeurt dat een vechter die vanuit een "underdog" positie vecht ineens de winst pakt. De kansen voor Holzken mogen dan wel zeer laag ingeschat zijn echter is het een taaie vechter. Bovendien zal hij hongerig zijn om zijn debuut een te laten zijn die lang zal na klinken in de bokswereld. Hoe het ook zij het zal zaterdag voor Holkzen de partij van zijn leven zijn en als rechtgeaarde Nederlanders staan velen achter hem. Het zou mooi zijn als een Nederlandse naam furore gaat maken bij de WBBS!

Wat zijn weddenschap odds

Online sportweddenschappen (odds) zijn beschikbaar in duizenden internetsportboeken in 2018. Je kunt gokken op duizenden markten, van NFL en AFL tot de Engelse Premier League, de NBA tot de Olympische Spelen en Boksen, en zo ongeveer alles daartussenin. Als er ergens in de wereld een sport gebeurt, is de kans groot dat je erop kunt wedden! Echter, met veel gokkers van verschillende plaatsen over de hele wereld die online gokken, worden de kansen op verschillende manieren weergegeven die meestal specifiek zijn voor de locatie, en worden ze bijna altijd sterk beïnvloed door weddenschappen in Las Vegas. In Nederland is het wedden op sport alleen toegestaan bij de daarvoor goedgekeurde organisaties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws