Nieky Holzken in de halve finale World Boxing Super Series tegen Callum Smith Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken in de halve finale World Boxing Super Series tegen Callum Smith

Nieky Holzken in de halve finale World Boxing Super Series tegen Callum Smith

Goed nieuws voor Nieky Holzken hij staat in de halve finale World Boxing Super Series tegen Callum Smith

Holkzen was oorspronkelijk gepland om te vechten op de undercard tegen Dmitrii Chudinov in een super middleweight partij, waar de hoofdpartij die van Jürgen Brähmer tegen Callum Smith zou zijn. Echter is Jürgen Brähmer uitgevallen en moest er een waardige vervanger gevonden worden. Aangezien de geruchtenstroom aardig snel op gang kwam dat Nieky Holzken de invaller zou zijn belden wij met Sjef Weber schoonvader en trainer van Nieky, en kregen hem aan de lijn terwijl hij op weg was met Nieky naar Neurenberg, om bij de officiële aankondiging van het gevecht tussen Nieky Holzken en Callum Smith aanwezig te zijn. Ook maakt de World Boxing Super Series zojuist bekend op haar site dat het gevecht gepland staat, 24 februari in de Arena Nürnberger Versicherung Duitsland.

Nieky Holzken in de halve finale World Boxing Super Series tegen Callum Smith

Superkans voor Nieky Holzken en een droom die uitkomt

Het laat onverlet te zeggen dat dit een uniek en super mooie kans is voor Nieky Holzken en Sjef Weber vertelde ons dat dit een droom was die nu uit gaat komen. Ook vertelde hij dat Nieky extra was opgevallen in zijn partij tegen Viktor Polyakov waar hij recentelijk zijn Benelux titel tegen verdedigde, en met succes want hij won deze partij op knockout. Het is goed om te zien dat er een Nederlander met groot potentieel in de halve finale van de World Boxing Super Series komt te staan. Dit zal ongetwijfeld de boks sport in Nederland een positieve boost geven, en voor velen is Nieky een idool die in het kickboksen bij GLORY zeker al zijn sporen heeft verdiend en meerder titels op zijn naam heeft staan ook in het boksen.

Ik heb me aangemeld als een vervangende vechter

"Ik heb gewacht op deze kans om te krijgen," zei Holzken. "Ik heb me aangemeld als een vervangende vechter dus ik ben in goede vorm en voorbereid op zaterdag. Ik heb Callum vele malen zien vechten. Ik bestudeer iedereen in mijn gewichts klasse. Hij is een goede, solide vechter. We zijn allebei grote body-punchers. Het zorgt voor een uitstekend gevecht. "Callum, je kunt maar beter klaar zijn, want ik ben er, en ik kom je verslaan!"

Wij zien uit naar de partij en velen met ons!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws