Ernesto Hoost Clinics en lezingen Tips & Meer
Tips & Meer

Ernesto Hoost Clinics en lezingen

Ernesto Hoost Clinics en lezingen

Ernesto Hoost Clinics en lezingenErnesto Hoost Clinics

Zelf ervaren hoe het is om tegenover een wereldkampioen te staan, les en tips van hem te krijgen? Ernesto Hoost geeft inspirerende clinics voor jong en oud, van mensen zonder ervaring in de vechtsport en beginners tot ervaren kickboksers en wedstrijdvechters.

Elke clinic wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. Beginners maken voorzichtig kennis met de basisbewegingen en leren eenvoudige stoot en trapcombinaties. Want waar plaats je een hoek en hoe geef je een goede trap?

Benut optimaal je eigen kwaliteiten

Bij meer gevorderden en wedstrijdvechters komen de wedstrijdelementen aan bod. Hoe benut je optimaal je eigen kwaliteiten, hoe blijf je gefocust, hoe maak je gebruik van je zwakte en hoe anticipeer je op de tegenstander? Allemaal onderwerpen waar Ernesto enthousiast mee aan de slag gaat tijdens deze spannende en leerzame clinics.

Dus wilt u iets leren over de sport, uw techniek verbeteren of putten uit de schat van ervaring van deze viervoudig wereldkampioen K1, boek dan een clinic. Een betere leermeester dan Mister Perfect is er niet!

Lezingen

Kickboksen: niet in de praktijk maar wel in theorie? Boek dan een lezing gegeven door Ernesto Hoost. In ongeveer een uur vertelt Ernesto op bevlogen wijze over zijn carrière, hoogte- en dieptepunten, zijn levensvisie en hoe hij met tegenslagen om leerde gaan. Een inspirerende en leerzame ervaring voor iedereen: zowel een scholier als een directeur wordt geraakt door deze eerlijke vechter.

Ernesto laat in woord en beeld het dieptepunt uit zijn carrière zien. Hij toont hoe hij letterlijk en figuurlijk tegen de grond wordt geslagen. Voor het eerst twijfelde Mister Perfect aan zijn toekomst als vechtsporter. Niet alleen hij, maar de hele pers en vechtsportwereld met hem. Toch gaf de topsporter niet op. Hij krabbelde uit een diep dal, vocht zich terug en liet zich niet lang daarna kronen tot wereldkampioen.

Waar hij de kracht vandaan haalde om door te gaan, vertelt hij tijdens deze boeiende lezing. Een leerzaam verhaal over doorzettingsvermogen, innerlijke kracht en vechtlust. Meer info? Ga dan naar de Mr Perfect site klik hier om deze te bezoeken!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws