WrestleMania 40: Het spektakel dat Philadelphia op zijn kop zette Pro Wrestling
Pro Wrestling

WrestleMania 40: Het spektakel dat Philadelphia op zijn kop zette

WrestleMania 40: Het spektakel dat Philadelphia op zijn kop zette

Lincoln Financial Field in Philadelphia was het decor voor WresleMania 40 alwaar de grootste en beste entertainment wrestlers het tegen elkaar opnemen en epische gevechten.

Maar liefst 155.000 mensen vanuit 52 verschillende landen kwamen voor dit event naar Philadelphia wat ongetwijfeld de boeken in gaat als de meest succesvolle show ooit met een geschatte recette van 25 miljoen dollar.

The Rock en Roman Reigns

De Main star van deze avonden was toch wel Hollywood legende The Rock, op zaterdag had hij een match met zijn neef Roman Reigns tegen Cody Rhodes en Seth Freaking Rollins en deze wedstrijd mocht er zijn, in een zinderende wedstrijd trokken The Rock en Roman Reigns de overwinning naar zich toe door Cody Rhodes flink toe te takelen met een leren belt, de moeder van Cody zag dit lijdzaam aan en had tranen in haar ogen.

Een avond later stonden de tranen weer in de ogen van de moeder van Cody en ook bij Cody zelf want nu was hij wel in staat om Roman Reigns te verslaan en dat voor de undisputed titels van de WWE die Reigns al meer dan 1315 dagen in zijn bezit had.

Deze wedstrijd stond bol van mensen die zich met de wedstrijd bemoeide zo kwamen The Rock, Solo Sikoa en Jimmy Uso, Roman Reigns helpen echter Cody had de back-up van Seth Rollins, John Cena en niemand minder dan de Legende The Undertaker.

In alle chaotische taferelen pinde Cody dan eindelijk Roman Reigsn en kwam zijn droom uit, de vader van Cody was ook een legende binnen de WWE maar hij had nog nooit de titel gewonnen en Cody had beloofd dit te gaan doen, eindelijk na 2 jaar is het hem gelukt.

Verdere uitslagen avond 1:

  • Rhea Ripley verslaat Becky Lynch en behoudt haar wereldkampioenschap van de vrouwen.
  • In een tagteam ladder match winnen R-Truth en The Miz de RAW tagteam titels van Austin Theory en Waller.
  • Rey Mysterio en Andrade winnen hun tagteam match tegen Dominik Mysterio en Santos Escobar.
  • Jey Uso wint van Jimmy Uso in een match om een familievetes te beslechten; de tweeling stond voor het eerst tegenover elkaar in de ring.
  • Jade Gargill, Naomi, en Bianca Belair winnen hun triple tagteam match tegen Damage Control.
  • Sami Zayn wint de Intercontinental titel van Gunther, die de titel 666 dagen in zijn bezit had.

Resultaten avond 2 zijn:

Drew McIntyre wint de world Heavyweight titel van Seth Rollins echter nog geen 5 minuten later verliest Drew deze titel alweer aan Damien Priest die zijn MITB-koffer verzilverde, Drew maakte na afloop van zijn gewonnen wedstrijd ruzie met wrestler CM Punk die de wedstrijd voorzag van commentaar omdat die geblesseerd was en er ontstond een ruzie tussen de twee en daar maakte Damien Priest handig gebruik van.

Logan Paul wint de tripple threat match tegen Kevin Owens en Randy Orton en behoud daarmee zijn United States titel.

LA Knight wint van AJ Styles

The Pride onder leiding van Bobby Lashley winnen van AOP en Karrion Kross, in AOP zit oud UFC-vechter en Nederlander Gzim Selmani uit Huizen hij had voor het eerst een wedstrijd op WrestleMania.

Bayley verslaat Iyo Sky voor de WWE Womans Championship

Natuurlijk houden wij je op de hoogte van alle gebeurtenissen omtrent wrestling, wil je zelf een show bijwonen op 25 augustus komt de WWE met een house show naar de Ahoy in Rotterdam en je kan nu kaarten bestellen via Greenhouse Talent of op Ticketmaster.nl

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws