UFC'er CM Punk maakt terugkeer naar pro wrestling Pro Wrestling
Pro Wrestling

UFC'er CM Punk maakt terugkeer naar pro wrestling

UFC'er CM Punk maakt terugkeer naar pro wrestling

Na zeven jaar inactief geweest te zijn in pro wrestling, keerde CM Punk afgelopen nacht terug in een uitverkochte United Center tijdens de speciale First Dance aflevering van AEW Rampage. Door de maanden gingen er geruchten te ronde dat de voormalige UFC-vechter Punk naar AEW zou overstappen.

De show begon gelijk met Punk’s opkomstmuziek, Cult of Personality, waarna hij opkwam en meerdere fans omhelsde. Nadat hij in de ring kwam, pakte hij de microfoon en zei hij met tranen in zijn ogen dat hij wrestling heeft gemist en dat hij weg was gegaan omdat hij zich gezonder voelde.

Hierna koos hij zijn eerste tegenstander: Darby Allin. Hij weet dat Allin een waaghals is en dat er niks gekker kan zijn dan een match tegen CM Punk op All Out.

Op korte termijn of lange termijn?

Na de show werd er een media scrum gehouden met CM Punk en Tony Khan waar er vragen werden gesteld over Punk. Tony Khan zei in diezelfde scrum dat Punk geen parttime of contract met een korte termijn heeft, maar er voor de lange termijn is. CM Punk gaat volgende woensdag zijn Dynamite-debuut maken om meer te vertellen.

Hieronder staan de volledige resultaten van AEW Rampage The First Dance:

  • AEW World Tag Team Championship Contender’s Tournament Semi Final: Jurassic Express (Jungle Boy en Luchasaurus) versloegen Private Party (Isiah Kassidy en Marq Quen).
  • Jade Cargill versloeg Kiera Hogan.
  • Jon Moxley versloeg Daniel Garcia.

AEW Rampage is iedere vrijdag te zien op TNT In de VS en FITE (via AEW Plus) in Nederland terwijl All Out op de avond van 5 september te zien is op BR Live PPV in de VS en FITE in Nederland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws