AEW Dynamite: Nieuwe uitdager bekend voor Kenny Omega op Rampage en All Out
Home / Nieuws / Pro Wrestling / AEW Dynamite: Nieuwe uitdager bekend voor Kenny Omega op Rampage en All Out

AEW Dynamite: Nieuwe uitdager bekend voor Kenny Omega op Rampage en All Out

Afgelopen nacht was er tijdens Dynamite een nieuwe uitdager bekend gemaakt voor Kenny Omega’s AEW World Championship op All Out met een bijbehorende aankondiging voor de eerste aflevering van AEW Rampage. Ook kwam MJF na de main event met een eigen voorwaarde voor zijn match tegen Chris Jericho volgende week.

Tijdens het begin van Dynamite kondigden de commentatoren aan dat Christian Cage de nieuwe uitdager is geworden van Kenny Omega vanwege zijn toppositie op de ranglijsten en daardoor zijn titelmatch krijgt tijdens All Out op 5 september. Nadat Omega met The Young Bucks hun match wonnen tegen The Sydals en Dante Martin, kwam Christian met Jurassic Express Omega’s interview verstoren.

Daar zei Cage dat hij met leidinggevenden van Impact Wrestling had gesproken en regelde dat de eerste match op AEW Rampage Omega vs Cage voor de Impact World Championship werd. Daarnaast kondigden Jurassic Express aan dat ze volgende week voor de AEW World Tag Team Championship van The Young Bucks uitdagen.

Last Labor of Jericho

In de main event ging Chris Jericho tegen Wardlow als laatste stap voordat Jericho tegen MJF mag, oftewel The Five The Labors of Jericho. Hier domineerde Wardlow Jericho met meerdere moves, maar Jericho liet zichzelf niet klein houden. Toen MJF Wardlow probeerde te helpen, betrapte de scheidsrechter hem op heterdaad, waardoor hij van ringside werd verbannen.

Hierdoor kon Jericho achter de rug van de scheids zijn honkbalknuppel gebruiken en de wedstrijd winnen. Na de wedstrijd brak er een vuistgevecht uit tussen Jericho en Shawn Spears, waarna Sammy Guevara Jericho redde. Daarna kondigde MJF aan dat Chris Jericho bij zijn Fifth Labor zijn finishing move (Judas Effect) niet mag gebruiken en niet met zijn uitlooplied zijn entree mocht maken.

Volledige resultaten van AEW Dynamite op 11 augustus:

  • The Elite (Kenny Omega, Matt Jackson en Nick Jackson) versloegen Dante Martin, Matt Sydal en Mike Sydal.
  • Darby Allin versloeg Daniel Garcia.The Hardy Family Office (Isiah Kassidy, Marq Quen en Matt Hardy) versloegen Chuck Taylor, Orange Cassidy en Wheeler Yuta.
  • Kris Statlander versloeg Nyla Rose.
  • Impact World Tag Team Championship: The Good Brothers (Doc Gallows en Karl Anderson) versloegen Dark Order’s Evil Uno en Stu Grayson om de titel te behouden.
  • Chris Jericho versloeg Wardlow.

AEW Dynamite is iedere woensdagavond live te zien op TNT in de VS en FITE TV via AEW Plus in Nederland. Hetzelfde geldt voor Rampage op vrijdagavond 22:00 oost-Amerikaanse tijd en 04:00 Nederlandse tijd.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page