PS5 editie winnen van WWE2K24 Deluxe editie? 'Hier kan het' Pro Wrestling
Pro Wrestling

PS5 editie winnen van WWE2K24 Deluxe editie? 'Hier kan het'

PS5 editie winnen van WWE2K24 Deluxe editie? 'Hier kan het'

Het is weer de leukste tijd van het jaar voor alle WWE Gamers onder ons. Deze week lanceert 2K Sports namelijk WWE2K24!!

Dit jaar staat de game in het teken van 40 jaar Wrestlemania. Wrestlemania is de grootste wrestling show van het jaar en staat bomvol spectaculaire actie en memorabele wedstrijden.

In de game mode '40 Years of Wrestlemania' maak je een trip door memory lane en herleef je iconische Wrestlemania momenten. Wat ze super cool gedaan hebben is dat je in de match bepaalde targets moet behalen en dat triggered een cut scene die overgaat naar echte beelden.

Het spel ziet er super uit en speelt heerlijk

Ook maken dit jaar Gm mode en Universe mode hun return. Hier stap je in de schoenen van een General Manager en run jij de show! Let op dat je niet je budget spendeert op grote contracten want iedereen moet tevreden zijn.

Ook zijn er 3 nieuwe match types toegevoegd. Zo heb je een casket match ( waar je wint door je tegenstander in een doodskist te plaatsen. Je hebt een ambulance match ( zelfde principe maar dan in een ambulance en een special Guest referree match waar jij in de rol kruipt als scheidsrechter. Blijf jij wel eerlijk?

Het spel ziet er super uit en speelt heerlijk. Het is een mix tussen een simulatie style game en toch wel arcade achtig met kleine minigames.

Ik geef WWE2K24 een ruime 8,5!

🎁 !!! Prijsvraag !!! 🏆

Wil jij een PS5 editie winnen van WWE2K24 Deluxe editie? Dat kan!

Hoe kan je kans maken / mee doen?

1, Beantwoord de vraag de onderstaande vraag.

2, Mail je antwoord & je Naam naar : Vechtsportwwe@outlook.com

3, Maak kans!

Alle namen van de deelnemers met het correcte antwoord worden verzameld en in een pot gestopt en daar word een random winnaar uitgekozen.

De prijsvraag: Dit jaar is de 40ste editie van Wrestlemania. We hebben zoveel Wrestlers in actie gezien maar wie heeft de meeste Wrestlemania Matches tot nu toe gehad???

Veel Succes!!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws