Dojo Team Daikimu sluit zich aan bij de I.S.K.A. Noord Holland
Noord Holland

Dojo Team Daikimu sluit zich aan bij de I.S.K.A.

Dojo Team Daikimu sluit zich aan bij de I.S.K.A.

Dojo Team Daikimu sluit zich aan bij de I.S.K.A.

Waarborg

" Een stuk kwaliteit door graduatie wordt hierdoor gewaarborgt", aldus Patrick. In zijn uitleg geeft hij aan dat zijn leerlingen door deze examens voor gradatie's een vorm van hierarchie opbouwen, waardoor men elkaar op een natuurlijke manier gaat corrigeren. Dit helpt de trainer en zijn assistent trainers om het systeem van de dojo, te laten voegen.

Patrick wilt dat de toekomstige leraren uit eigen dojo komen om zodoende een consistentie te geven aan zijn systeem. Bij gebleken geschiktheid, kan en zal een leerling daarom ook de benodigde opleidingen gaan volgen via de I.S.K.A, dat ook wereldwijd erkent is. Een andere reden waarom Patrick ook enthousiast is, is dat een leerling bij examens altijd wat in handen heeft. Dus na jaren kickboksen, heeft een leerling herinneringen, aan certificaten en niet alleen foto's en ook deze certificaten zijn wereldwijd erkent.

Verzekering

Buiten dit alles, zijn onze leerlingen straks verzekerd, in de dojo en bij eventuele evenementen, zoals wedstrijden en toernooien, al dus Patrick. Dit is vrij uniek in Nederland. Uit ervaring weet Patrick, dat een verzekering geen overbodige luxe is. Kortom voor Patrick is de cirkel rond, ooit begonnen als leerling, bij dojo K.V Genshin, die aangesloten was bij de I.S.K.A en nu dus zelf aangesloten met dojo "team Daikimu".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws