Van Gils Sport & Fitness Noord Brabant
Noord Brabant

Van Gils Sport & Fitness

Van Gils Sport & Fitness

Van Gils Sport & Fitness ook voor vechtsporten

Karate-do van Gils SportVan Gils Sport & Fitness ook voor vechtsporten

Karate-do is een semicontact (slechts beperkt fysiek contact is toegestaan) vecht-/verdedigingssport, welke zijn oorsprong kent in Japan.

Karate-do betekent “de weg van de lege hand”. Karate-do beslaat de “pure” technieken die de beoefenaar kan uitvoeren zonder wapens. Stoot, slag en traptechnieken komen in verschillende disciplines aan bod.

Nunchaku-do bij van Gils Sport

Nunchaku-do bij van Gils Sport is leuk vanwege de goede kennis van de Sensei, leerzame lessen en enthousiaste leerlingen. Elke week ga ik met plezier naar de training om samen gezellig te sporten en de nunchaku-do vaardigheden te verbeteren.

Judo bij van Gils Sport

Judo is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Judo is ook uitermate geschikt voor kinderen met afwijkend psychomotorisch en/of sociaal gedrag. Drukke kinderen kunnen tijdens de training hun energie prima kwijt en leren om te gaan met kinderen die wat meer terughoudend zijn. Deze kinderen leren op hun beurt assertief te reageren. Op deze manier leren de kinderen met elkaar en van elkaar.

Twee keer per jaar organiseert Van Gils Sport het 50 punten toernooi. Dit wordt gehouden in onze eigen sportschool. Het doel van het 50 punten toernooi is: Meedoen is belangrijker dan winnen. Als de kinderen 3 keer het 50 punten toernooi hebben meegedaan dan krijgen ze op het volgend examen een extra slip uitgereikt.

Les informatie:

Judo lessen: Dinsdag, woensdag en vrijdag

Karate-do: Maandag – Donderdag

Nunchaku-do: vrijdag en zaterdag

Wij zijn aangesloten bij de JBN, (Judo Bond Nederland) KBN Karate-do bond Nederland) en SNN (Stichting Nunchaku Nederland)

Alle lessen zijn zowel voor de jeugd als senioren. Een proefles is altijd mogelijk.

Verdere info:

Van Gils Sport & Fitness

Alexanderstraat 2

5104 GV Dongen

0162 319639 / peter@vangilssport.nl

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws