ZWARE MISHANDELING COACH: Broer bokskampioen bekend schuld Nieuws
Nieuws

ZWARE MISHANDELING COACH: Broer bokskampioen bekend schuld

ZWARE MISHANDELING COACH: Broer bokskampioen bekend schuld
ZWARE MISHANDELING COACH: Broer bokskampioen bekend schuld

De broer van bokskampioen Claressa Shields bekend schuldig te zijn in verband met de mishandeling van trainer James Ali Bashir.

Artis J. Mack, de 28-jarige broer van bokskampioen Claressa Shields, pleitte maandag schuldig aan zware mishandeling, een misdrijf bestraft met maximaal een jaar gevangenisstraf en / of een boete van $ 1.000, of beide.

Mack wordt beschuldigd van in elkaar slaan van James Ali Bashir op 4 oktober in het Dort Federal Event Center de dag voor het geplande gevecht tussen Shields en Habazin voor het WBC en WBO super weltergewicht kampioenschap.

Wraak actie

Een grote menigte was verzameld in het evenementencentrum voor de weging toen het gevecht uitbrak. De bokswedstrijd werd geannuleerd en later opnieuw gepland. Mack viel naar verluidt de bejaarde Bashir aan nadat deze racistische taal had geuit over diens zuster.

Bashir werd bewusteloos geslagen en afgevoerd naar het ziekenhuis. Shields versloeg Habazin uiteindelijk met een unaniem besluit op 10 januari in Atlantic City. De bokskampioen zette hiermee een record door wereldtitels te winnen in drie verschillende gewichtsklassen. Mack zal naar verwachting op 10 maart worden veroordeeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws