Zien! Vrouw klapt opa (75) en kleinzoon in raar MMA-gevecht (video)
Home / Nieuws / Zien! Vrouw klapt opa (75) en kleinzoon in raar MMA-gevecht (video)

Zien! Vrouw klapt opa (75) en kleinzoon in raar MMA-gevecht (video)

Vrouw klapt opa en kleinzoon in raar MMA-gevecht (video)

Het vreemdste MMA-gevecht ooit to nu toe lijkt die tussen een opa en zijn kleinzoon die vechten tegen een vrouw. Epic Fight in Rusland durfde het aan.

Julia Miszko nam deel aan het vreemdste gevecht in de geschiedenis van MMA. In de kooi stond ze tegenover een 75-jarige man en zijn kleinzoon. Epic Fight een Russische vechtorganisatie schokte de Mixed Martial Arts-gemeenschap met het bizarre gevecht afgelopen week.

Gekkenhuis

Een video van het gevecht gaat momenteel viraal op YouTube en Twitter. De 75-jarige Władimir Szpartak een Russische Vietnam veteraan en zijn kleinzoon Big Igibob stonden in de achthoek tijdens Epic Fighting Championship. De tegenstander van de 18-jarige en zijn grootvader was Julia Miszko.

Het niveau van de strijd was niet om over naar huis te schrijven en moet niet serieus worden genomen. Iets zegt ons dat geen van de vechters binnenkort een telefoontje van UFC’s Dana White zal ontvangen. Het grootste deel van het gevecht trokken de mannen zich terug en probeerden de stoten te ontwijken.

Volle pond

Gale freak-gevechten worden steeds populairder en hun organisatoren verrassen met nieuwe ongebruikelijke combinaties. Onlangs waren we getuige van een duel om de short streak bij de High League. Een iets ongebruikelijker gevecht vond plaats in Rusland.

Het gevecht duurde drie volledige rondes van drie minuten, waarin de “dame” niet verrast werd. Haar tegenstanders waren groentjes en hun uiterlijk was veel angstaanjagender dan de klappen zelf. Uiteindelijk eindigde het duel in een gelijkspel.

Bekijk ook

'Slavendrijver!' Vechtbaas door het slijk gehaald

‘Slavendrijver!’ Vechtbaas door het slijk gehaald

Hij werd vaak om dit feit op de vingers getikt

Meisje slaat anabole tante stuk

Meisje slaat anabole tante stuk! ‘Niet te geloven’ (video)

Niet te geloven, een mager meisje wint het van een anabole tante.

'Dombo!' Bro slaat zichzelf knock-out in MMA-straatgevecht

‘Dombo!’ Bro slaat zichzelf knock-out in MMA-straatgevecht (video)

Het doel van een gevecht is meestal winnen en dan nog het liefst via een knock-out.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page