Zien! Vrouw klapt opa (75) en kleinzoon in raar MMA-gevecht (video) Nieuws
Nieuws

Zien! Vrouw klapt opa (75) en kleinzoon in raar MMA-gevecht (video)

Zien! Vrouw klapt opa (75) en kleinzoon in raar MMA-gevecht (video)

Het vreemdste MMA-gevecht ooit to nu toe lijkt die tussen een opa en zijn kleinzoon die vechten tegen een vrouw. Epic Fight in Rusland durfde het aan.

Julia Miszko nam deel aan het vreemdste gevecht in de geschiedenis van MMA. In de kooi stond ze tegenover een 75-jarige man en zijn kleinzoon. Epic Fight een Russische vechtorganisatie schokte de Mixed Martial Arts-gemeenschap met het bizarre gevecht afgelopen week.

Gekkenhuis

Een video van het gevecht gaat momenteel viraal op YouTube en Twitter. De 75-jarige Władimir Szpartak een Russische Vietnam veteraan en zijn kleinzoon Big Igibob stonden in de achthoek tijdens Epic Fighting Championship. De tegenstander van de 18-jarige en zijn grootvader was Julia Miszko.

Het niveau van de strijd was niet om over naar huis te schrijven en moet niet serieus worden genomen. Iets zegt ons dat geen van de vechters binnenkort een telefoontje van UFC's Dana White zal ontvangen. Het grootste deel van het gevecht trokken de mannen zich terug en probeerden de stoten te ontwijken.

Volle pond

Gale freak-gevechten worden steeds populairder en hun organisatoren verrassen met nieuwe ongebruikelijke combinaties. Onlangs waren we getuige van een duel om de short streak bij de High League. Een iets ongebruikelijker gevecht vond plaats in Rusland.

Het gevecht duurde drie volledige rondes van drie minuten, waarin de "dame" niet verrast werd. Haar tegenstanders waren groentjes en hun uiterlijk was veel angstaanjagender dan de klappen zelf. Uiteindelijk eindigde het duel in een gelijkspel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws