Zelfverdediging: Streamer zet Jiu-Jitsu in om aanvaller te overmeesteren Nieuws
Nieuws

Zelfverdediging: Streamer zet Jiu-Jitsu in om aanvaller te overmeesteren

Zelfverdediging: Streamer zet Jiu-Jitsu in om aanvaller te overmeesteren

Ayyits Murph een streamer van het bekende Osidelocos platform heeft tijdens een live stream jiu-jitsu gebruikt om een man te overmeesteren die hem aanviel afgelopen weekend.

De Osidelocos zijn streamers die rondgaan en jonge mensen allerlei vragen stellen, waarna ze de resultaten op verschillende sociale mediaplatforms plaatsen. Tijdens een van hun recente interviews ging het echter mis toen een van de streamers werd aangevallen door een man niet echt gecharmeerd was van een interview welke plaatsvond.

Jiu-Jitsu in actie

Gelukkig voor de streamer die aan jiu-jitsu doet en in staat was de aanvaller te onderwerpen kon hij deze neutraliseren door een hielhook in te zetten. Gelukkig voor de aanvaller toonde de streamer ook serieuze terughoudendheid, aangezien hij de greep niet aandraaide en de knie van zijn aanvaller niet beschadigde.

Dit incident toont aan hoe nuttig kennis van zelfverdediging technieken zoals jiu-jitsu kan zijn in onverwachte situaties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws