Zandvechten! MMA-organisatie komt met gewaagd concept Nieuws
Nieuws

Zandvechten! MMA-organisatie komt met gewaagd concept

Zandvechten! MMA-organisatie komt met gewaagd concept

Recente beelden van gevechten in het zand zijn viraal gegaan en werpen een licht op een andere vechtsportorganisatie die afwijkt van de norm. Dankzij een recent bericht van Twitter-pagina Spinnin Backfist, bereikte de off-beat promotie een grote nieuwe lichting ogen.

Met de komst van organisaties als Pillow Fighting Championship en Car-Jitsu klinkt het idee van een MMA-organisatie met gevechten in het zand niet zo vreemd. Street Fight Championship ook wel bekend als Strelka, is opgericht in 2011 doet precies dat.

Toch is niet iedereen razend enthousiast; ,,Dit klinkt vreselijk, stel je voor dat je tijdens het gevecht zand in je ogen krijgt, het zou erger zijn na een KO en grondgevechten", aldus een commentaar op de organisatie.

De Instagram-pagina van Strelka heeft momenteel meer dan 60.000 volgers. Ze hebben ook in totaal 182.000 abonnees op hun YouTube-kanaal, waar volledige gevechten te zien zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws