Wrzosek trapt Badr ‘KO’! Headkick maakt einde aan beladen wedstrijd Nieuws
Nieuws

Wrzosek trapt Badr ‘KO’! Headkick maakt einde aan beladen wedstrijd

Wrzosek trapt Badr ‘KO’! Headkick maakt einde aan beladen wedstrijd
Wrzosek trapt Badr ‘KO’! Headkick maakt einde aan beladen wedstrijd

Vanavond stonden Badr Hari en zijn Poolse rivaal Arkadiusz tegenover elkaar tijdens Glory 78 in Ahoy, Rotterdam. Een wedstrijd die even beladen en allesbeslissende was. Het was Wrzosek die de winst naar zich toe trok.

Als het op een echte kickbokslegende aankomt dan is dit wel Badr, wereldwijd bekend en altijd verrassend. De fan van de Marokkaans-Nederlandse topvechter verenigd in the 'Badr Army' hoopten op een stevig rentree van hun idool in Ahoy.

De belofte nagekomen

Badr beloofde zijn fans een 'nu of nooit' gevecht tegen Wrzosek. De Pool kreeg al te maken met Badr tijdens de staredown gisteren, en vanavond was het raak. Badr sloeg hard toe in de eerste ronde en haalde de Pool neer. Er was wat verwarring want de bel leek te gaan, uiteindelijk sloeg het signaal einde ronde.

In de tweede ronde was het zover vroeg in de ronde ging Wrzosek neer, en Badr leek te domineren. Uit het niets trapte de Pool Badr naar het hoofd, die even bleef liggen. De Pool wint de partij op knock-out.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws