Massale knokpartij tussen fans en worstelaars: 'Foute coaches' (video) Nieuws
Nieuws

Massale knokpartij tussen fans en worstelaars: 'Foute coaches' (video)

Massale knokpartij tussen fans en worstelaars: 'Foute coaches' (video)

Een massale knokpartij brak donderdag uit tijdens een lokaal worstelevenement in Moskou. Het incident vond plaats bij de Poddubny Wrestling League. Fans rende de worstelmatten op en begonnen te vechten met verschillende atleten.

Hoewel het onduidelijk blijft waarom de vechtpartij uitbrak, gaf de president van de Russische worstelfederatie, Mikhail Mamiashvili, de coaches de schuld van een gebrek aan discipline. In de nasleep van de vechtpartij werd een van de worstelaars die naar verluidt verantwoordelijk was voor het begin van het conflict, gediskwalificeerd voor het toernooi.

Emoties

De worstelaar in kwestie, Islam Isayev, was gepland om te strijden om de derde plaats na het verliezen van de halve finale. ,,Helaas gebeuren zulke dingen, het is een kwestie van interne cultuur en begrip van de actie die plaatsvindt. En een fout van de coaches, natuurlijk. Ja, dit zijn emoties, maar emoties kunnen het niet verklaren”, zei Mamiashvili.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws