World Boxing Super Series sluit tv-deal in Nederland en de Balkan Nieuws
Nieuws

World Boxing Super Series sluit tv-deal in Nederland en de Balkan

World Boxing Super Series sluit tv-deal in Nederland en de Balkan

WBSS sluit exclusieve tv-deal in Nederland en de Balkan

World Boxing Super Series sluit tv-deal in Nederland en de Balkan

COMOSA AG en MP & Silva hebben exclusieve media-rechtenovereenkomsten met RTL Nederland en Arena Sport aangekondigd om het eerste 2017/18 seizoen van de World Boxing Super Series te laten zien.

In Nederland is RTL de exclusieve uitzendrechthebbende en zullen via RTL7 de uitzendingen plaatsvinden.

Arena Sport heeft het recht om de WBSS uit te zenden in Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Macedonië, Montenegro, Kosovo, Servië en Slovenië. Andere netwerken die de reeks hebben binnen gehaald zijn onder andere Super Channel (Canada) en Sat.1 (Duitsland). Wie de uitzendingen gaat verzorgen in de Verenigde Staten en in Groot-Brittanië is nog onduidelijk.

Over World Boxing Super Series

De World Boxing Super Series is een aankomend professioneel bokstoernooi georganiseerd door Comosa AG. Het toernooi staat op twee gewichtsklassen: cruiserweight en super middleweight.

Elke gewichtsklasse bevat acht boksers die concurreren in een jaarlijkse knock-out competitie waarin de winnaar van elke gewichtsklasse de Muhammad Ali-trofee wint, genoemd naar de voormalige zwaargewichtkampioen Muhammad Ali en een verdeling van de prijzenpot van maar liefst $ 50 Miljoen deelt.

Het toernooi is gepland in September 2017 en eindigt in twee finales in Mei 2018. De cruiserweight divisie zal naar verwachting zijn eerste onbetwiste kampioen hebben sinds 2006.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws