WINKELS DICHT: Je vechtsport spullen koop je gewoon online Nieuws
Nieuws

WINKELS DICHT: Je vechtsport spullen koop je gewoon online

WINKELS DICHT: Je vechtsport spullen koop je gewoon online

Zo moeten winkels dicht blijven of klanten selectief binnen laten met de gepaste afstand van 1.5 meter. Wel zien de winkeliers waaronder ook zij die vechtsport artikelen verkopen de verkoop in de winkels hard achteruit gaan. Veelal vallen deze ook buiten de regeling ter compensatie van de overheid.

Koop online

Toch is er een trend ontstaan dat de mensen die gedwongen thuis zitten zelf gaan trainen zooi je veel video's online van thuis sporters die op een bokszak trainen of samen met een huisgenoot op de pads traint. Niet iedereen heeft materiaal om thuis te trainen en gaat uit veiligheid ook de winkels niet in.

Gelukkig is er de mogelijkheid om online je vechtport spullen te bestellen deze worden gewoon verstuurd en vaak zijn er leuke aanbiedingen of voordeel pakketten te verkrijgen. Als je wilt weten waar je zoal je vechtsport spullen kunt verkrijgen hebben wij een aantal shops voor je op een rijtje gezet.

NIKKO

FORCE ONE

NORTH SIDE SPORTS

Laat dus de ondernemers niet vallen en steun ook je sportschool!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws