WIET RIPDEAL: Naam GLORY Kickbokser ten onrechte genoemd Nieuws
Nieuws

WIET RIPDEAL: Naam GLORY Kickbokser ten onrechte genoemd

WIET RIPDEAL: Naam GLORY Kickbokser ten onrechte genoemd
WIET RIPDEAL: Naam GLORY Kickbokser ten onrechte genoemd

Het is nogal wat als je naam in één adem genoemd wordt met een verdachte van een wiet ripdeal.

De nieuws website L1 Limburg berichtte op 2 april over een bokser die verdacht wordt van een gewapende overval op een hennepkwekerij in Landgraaf. De verdachte bokser Karam el H. zou met twee anderen hennep hebben gestolen.

Onderschept door de politie

De verdachten drongen op 25 oktober vorig jaar met een getrokken vuurwapen de wietkwekerij in een woning binnen. Zij bedreigden daar de aanwezige personen, knipte de hennepplanten en namen deze mee. Onderweg naar Rotterdam werden zij onderschept door de politie.

In het artikel van L1 wordt gesteld dat Karam el H. die volgens L1, op de bekende Ben Bril Memorial bokste, ook een tijd lang met GLORY Kickbokser Luis Tavares zou hebben getraind. Onze redactie sprak de manager van Tavares, Luc Smits hierover.

Luis Tavares concentreert zich op kickboksen

"Die jongen heeft jaren terug in dezelfde sport school getraind (wat destijds een vrij grote school was), maar is nooit trainingspartner van Luis geweest, omdat Luis toen al een gearriveerde A klasser was. Dus Luis kan zich Karam el H (die destijds nog een tiener was) wel herinneren dat hij soms op de sportschool was, maar had en heeft geen enkele relatie met hem."

Luis Tavares zelf zegt hierover: “ ik houdt me ver van alles wat niet met de sport te maken heeft. Mijn leven draait om topsport 24 uur per dag. “ Heel vervelend dat L1 zijn bronnen niet eerst heeft geraadpleegd. Smits doet het dan ook als volgt af; “Samengevat beetje een broodje aap verhaal wat mij betreft. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws