WFL6 Vanavond te zien bij Spike Channel, mis het niet! Nieuws
Nieuws

WFL6 Vanavond te zien bij Spike Channel, mis het niet!

WFL6 Vanavond te zien bij Spike Channel, mis het niet!

WFL6 Vanavond te zien bij Spike Channel

Voor degene die er afgelopen weekeinde niet live bij kon zijn is er goed nieuws. Vanavond om 22:00 uur wordt het WFL6 event uitgezonden door Spike Channel. Heb je het verslag van Headkick gelezen op onze site afgelopen week en ben je benieuwd hoe het er aan toe ging in het sportcentrum te Almere dan kun je vanuit huis ring side zitten vanavond.

WFL6 Vanavond te zien bij Spike Channel, mis het niet!

Niet druk bezet maar kwaliteit

Het event was volgens bronnen niet uitverkocht maar bracht wel een aantal top vechters samen waar men in de toekomst nog veel van zal gaan horen. De WFL in het leven geroepen door vechtsport legende Melvin Manhoef heeft echt iets neergezet.

Op dit event waren maar liefst 21 partijen te zien, en met gedreven vechters die graag lieten zien wat zij in huis hadden. De toekomst ziet er goed uit voor de WFL aangezien de MMA sport net als kickboksen groeit in Nederland niet alleen in leden aantallen maar zeker in populariteit.

Ondersteuning van de media

Wij van Vechtsport-online.nl vinden dat organisaties zoals de WFL maar ook andere lokale organisaties veel mee ronder steunt kunnen worden en vinden het top dat Spike dit dan nu ook uitzend. Dus raden wij je aan vanavond zeker te gaan kijken en neem de volgende keer zeker eens de moeite het evenement te bezoeken, je steunt daar mee niet alleen de organisaties maar ook de vechters (opkomend en reeds bekend).

Dus kijken vanavond spike Channel is beschikbaar via de bekende kabel leveranciers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws