WFL in Februari 2018 naar Enschede in samenwerking met Peter Aerts Nieuws
Nieuws

WFL in Februari 2018 naar Enschede in samenwerking met Peter Aerts

WFL in Februari 2018 naar Enschede in samenwerking met Peter Aerts

Februari 2018 komt de WFL naar Enschede met Murat Aygun als hoofd vechter!

Was 2017 een top jaar voor de WFL, en het jaar is nog niet eens om, dan begint 2018 ook met een knaller. WFL komt namelijk naar Enschede in samenwerking met Peter Aerts en trapt hiermee een tour in meerdere landen af. En met Murat Aygun als topper in een hoofd gevecht!

WFL in Februari 2018 naar Enschede in samenwerking met Peter Aerts

WFL naar Duitsland en Engeland

Naast Enschede zijn ook Engeland en Duitsland aan de beurt, ongetwijfeld zullen dit knallers van gala's worden aangezien deze ongetwijfeld zullen zijn voorzien van bekende topvechters. Aangezien Spike betrokken is bij de organisatie zal er ongetwijfeld voor de vechtsport fans via de kanalen weer een kans zijn om te genieten van de gevechten.

WFL timmert hard aan de weg

World Fighting League is hard op weg om een grote speler te worden op het gebied van vechtsport gala's en wel in old school style. Het laatst georganiseerde gala in Almere waar Melvin Manhoef, de man achter WFL tegen Remy Bonjasky in de ring stond, gaf echt het gevoel alsof je van de K1 van weleer deelgenoot was. Wij gaan er van uit dat de geplande WFL gala's voor 2018 knallers worden, maar eerst nog even de WFL Final 8 afwachten die binnenkort gehouden wordt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws