Werkwijze MMA-trainer met tieners roept vragen op! 'Te bruut?' Nieuws
Nieuws

Werkwijze MMA-trainer met tieners roept vragen op! 'Te bruut?'

Werkwijze MMA-trainer met tieners roept vragen op! 'Te bruut?'

Yom Yidikes MMA en Kickbokstrainer uit Frankrijk, heeft diverse methoden om met jongeren te werken die de wens hebben om vechters te worden. Een van de methoden om de kinderen te verharden, is door ze met een autoband te slaan.

MMA is de snelst groeiende sport ter wereld en er zijn veel jongeren die hun idolen hebben in mixed martial arts en ooit willen worden zoals zijn. Een sportschool in de Franse stad Lyon onder leiding van Yidikes is beroemd geworden vanwege de extreme methoden om de jonge vechtsporters te verharden.

Daar worden ze hard van tenslotte

Een deel van zijn training omvat het slaan op zijn buik met een autoband. De klappen zijn helemaal niet ongevaarlijk. Het is duidelijk te zien op de gezichten. De coach heeft veel kritiek gekregen op wat hij doet.

"Het zijn nog kinderen. Je kunt hun organen en ribben beschadigen", is een van de vele commentaren van geschokte kijkers. Dit systeem van werken met kinderen verdeelde de meningen. Voor sommigen is het onaanvaardbaar, en voor anderen is het gewoon training, waarna ze sterker zullen zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws