Andrew Tate is een politiek gevangene! 'Ze vinden niks' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate is een politiek gevangene! 'Ze vinden niks'

Andrew Tate is een politiek gevangene! 'Ze vinden niks'

Andrew Tate, een Britse ex-kickbokser en influencer met meer dan 500.000 volgers op social media, heeft zijn verhaal gedaan over wat hij noemt 'politieke gevangenschap' in Roemenië.

Tate, die beweert dat hij is gearresteerd vanwege een 'onzin aanklacht', heeft de situatie op Twitter beschreven als "de meest gestoorde en onredelijke ervaring" van zijn leven. Tate die beschuldigd wordt van onder andere vrouwenhandel laat vie Twitter weten politiek gevangene te zijn.

"Ik zit vast terwijl ze naar bewijs zoeken. Bewijs zullen ze nooit vinden omdat we niet schuldig zijn", schrjft het Tate Twitter acoount die nu wordt beheerd door aanhangers van de kickbokser.

Andrew Tate is een politieke gevangene

"Ze hebben niks en zullen doorgaan met het negeren en weggooien van alle getuigenissen of harde bewijzen dat we onschuldig zijn. Mijn zaak gaat niet over de waarheid. Dit gaat over politiek."

Recentelijk werd de voorlopige hechtenis van Tate verlengd met nog eens 30 dagen. Ook Tate's broer Tristan zit vast in de cel. Vorige week werden er privé goederen ter waarde van 3.9 miljoen in beslag genomen. Waaronder een paar luxe sportwagens van Tate.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws