WBC CORONA BOKSPLAN: 'Jury kijkt vanuit huis mee en jureert' Nieuws
Nieuws

WBC CORONA BOKSPLAN: 'Jury kijkt vanuit huis mee en jureert'

WBC CORONA BOKSPLAN: 'Jury kijkt vanuit huis mee en jureert'
WBC CORONA BOKSPLAN: 'Jury kijkt vanuit huis mee en jureert'

De World Boxing Council (WBC) heeft een boksplan gelanceerd voor wedstrijden tijdens de corona pandemie.

Nu boks events achter gesloten deuren dienen te worden gehouden adviseert de WBC om boksers en hun teams 14 dagen in pre-quarantaine te plaatsen. Nadat de sport in maart werd stop gezet wegens het corona virus, is het tijd om terug te keren.

De WBC bericht promotors en bokscommissies over de hele wereld met zijn protocol voor boks events achter gesloten deuren, hoewel het bestuursorgaan niet bevoegd is om de door haar vastgestelde protocollen af ​​te dwingen.

Jury zit thuis achter de tv

Ook zullen de locaties geen publiek mogen bevatten. WBC-president Mauricio Sulaimán vertelde in een persconferentie: "Dit is een aanbevelingsdocument voor promotors. Het idee zou een afgesloten plaats locatie zijn, niet toegankelijk voor het publiek.

Volgens de plannen van de WBC zullen juryleden gevechten jureren door het gevecht live via tv vanuit huis te bekijken, in te loggen op een WBC-portaal en vervolgens het gevecht na elke ronde te scoren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws