'Wat slecht!' Kritiek op Videoland Glory commentaar team en stream Nieuws
Nieuws

'Wat slecht!' Kritiek op Videoland Glory commentaar team en stream

'Wat slecht!' Kritiek op Videoland Glory commentaar team en stream

Glory 81 was gisteren te zien via Videoland. Dit was het eerste Glory evenement uit een lange reeks die zullen volgen, goed nieuws voor de kickboksfans, maar niet iedereen was er zo blij mee.

Het Glory 81 event welke plaatsvond in Dusseldorf en waar de fans voor de tweede keer Jamal Ben Saddik zijn rivaal Benny Adegbuyi knockout zagen slaan, was de eerste uit een reeks die zullen volgen via Videoland. Het was een top event waar echter aan de kant van Videoland nog wat aan geschaafd kan worden volgens de fans.

De fans waren niet allemaal zo blij met de haperende of niet werkende stream, TV en devices die niet werden ondersteunt en vooral het Nederlandse commentaar kreeg het flink te verduren. ,,Hier krijg je tranen in de ogen van', is een van de reacties op het Nederlandse commentaar bij de gevechten en de tussentijdse beschouwingen. ,,Wat slecht, wat een saaie verslaglegging bij de gevechten. Dit moet beter."

Ook was er veel commentaar op het feit dat er meer door de presentatoren onderling werd gesproken over wat deze vonden van de gevechten. Bonjasky kwam flink onder vuur van Mark Schaaf en Melvin Manhoef. Die zelfs zeiden dat de voormalige K-1 vechter zelf ook bekritiseerd werd om zijn eigen vechtstijl.

Dit nadat Bonjasky Glory debutant Juri de Souza volledig afbrandde die tegen kampioen Donovan Wisse in de ring stond. Bonjasky begreep dan ook niet dat de Matchmaker van Glory dit gevecht had samengesteld.

De fans zouden graag een optie voor een Engels commentaar zien. Vooral Todd Grisham de Amerikaanse presentator wordt gemist. Toch waren er ook fans die geen problemen hadden ondervonden en gewoon naar de gevechten via videoland konden kijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws