'Wat slecht!' Kritiek op Videoland Glory commentaar team en stream
Home / Nieuws / ‘Wat slecht!’ Kritiek op Videoland Glory commentaar team en stream

‘Wat slecht!’ Kritiek op Videoland Glory commentaar team en stream

'Wat slecht!' Kritiek op Glory NL-commentaar team en videoland stream

Glory 81 was gisteren te zien via Videoland. Dit was het eerste Glory evenement uit een lange reeks die zullen volgen, goed nieuws voor de kickboksfans, maar niet iedereen was er zo blij mee.

Het Glory 81 event welke plaatsvond in Dusseldorf en waar de fans voor de tweede keer Jamal Ben Saddik zijn rivaal Benny Adegbuyi knockout zagen slaan, was de eerste uit een reeks die zullen volgen via Videoland. Het was een top event waar echter aan de kant van Videoland nog wat aan geschaafd kan worden volgens de fans.

De fans waren niet allemaal zo blij met de haperende of niet werkende stream, TV en devices die niet werden ondersteunt en vooral het Nederlandse commentaar kreeg het flink te verduren. ,,Hier krijg je tranen in de ogen van’, is een van de reacties op het Nederlandse commentaar bij de gevechten en de tussentijdse beschouwingen. ,,Wat slecht, wat een saaie verslaglegging bij de gevechten. Dit moet beter.”

Ook was er veel commentaar op het feit dat er meer door de presentatoren onderling werd gesproken over wat deze vonden van de gevechten. Bonjasky kwam flink onder vuur van Mark Schaaf en Melvin Manhoef. Die zelfs zeiden dat de voormalige K-1 vechter zelf ook bekritiseerd werd om zijn eigen vechtstijl.

Dit nadat Bonjasky Glory debutant Juri de Souza volledig afbrandde die tegen kampioen Donovan Wisse in de ring stond. Bonjasky begreep dan ook niet dat de Matchmaker van Glory dit gevecht had samengesteld.

De fans zouden graag een optie voor een Engels commentaar zien. Vooral Todd Grisham de Amerikaanse presentator wordt gemist. Toch waren er ook fans die geen problemen hadden ondervonden en gewoon naar de gevechten via videoland konden kijken.

Bekijk ook

Mislukt! Coach probeert schouder vechter te redden bij Bellator 286

HELP! Coach probeert schouder vechter te redden bij Bellator 286

Aaron Pico's Bellator 286-gevecht gisteravond met Jeremy Kennedy

Sukkels vangen klappen! 'Gewoon met 1 arm hé'

Sukkels vangen klappen! ‘Gewoon met 1 arm hé’ (video)

Sommige mensen zijn ware vechtkunstenaars

Oud rivaal slaat Nate Diaz terug naar UFC-ster McGregor! 'Acteurtje'

Oud rivaal slaat terug naar UFC-ster McGregor! ‘Acteurtje’

De rivalen vechten op Twitter een woordenoorlog uit en dreigen opnieuw op de vuist te gaan.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page