'Wat een gek!' UFC-ster McGregor post bizarre video Nieuws
Nieuws

'Wat een gek!' UFC-ster McGregor post bizarre video

'Wat een gek!' UFC-ster McGregor post bizarre video

Conor McGregor heeft MMA-fans verbluft met zijn nieuwste bizarre social media-post. De Ier uploadde eerder vandaag een video waarin hij een aapmasker draagt ​​terwijl hij een vreemde cryptische boodschap uitspreekt.

Terwijl hij zwaar ademde tijdens de clip, zei McGregor: "Ik zei toch dat ik terug zou komen. Wakker worden." Onder de post gingen fans naar het commentaar gedeelte om op de video te reageren. "Bro, het is maandagochtend en ik word hiermee wakker?!", schrijft een fan.

Wat een gek

“Dat is eng wtf. Hij is de weg kwijt compleet van het padje af wat een gek." Er is nog geen bevestiging of McGregor in de USADA doping testpool is opgenomen, maar hij is weer fulltime aan het trainen. Meerdere berichten hebben beweerd dat de voormalige wereldkampioen weer in actie zal komen bij het weltergewicht.

McGregor heeft drie keer gevochten op dit gewicht tijdens zijn professionele MMA-carrière, twee keer tegen Nate Diaz in 2016 en vier jaar later opnieuw tegen Donald Cerrone.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws