? | WANGKLAPPEN: MMA-reus bitchslapped Russische oliebol Nieuws
Nieuws

? | WANGKLAPPEN: MMA-reus bitchslapped Russische oliebol

? | WANGKLAPPEN: MMA-reus bitchslapped Russische oliebol

Een 2.06 meter MMA beest stond zijn mannetje tegen een 150 kilo wegende Russische slapping ster genaamd oliebol.

Als je nog nooit van 'slapping' of wangklappen hebt gehoord dan zal je het na deze video niet snel meer vergeten. Russische Slapping-kampioenschappen zijn niet alleen een ding, ze plaatsen ook een aantal enorme mensen tegen elkaar in wat misschien wel het meest bizarre duel is dat je ooit zult zien.

Vasily Khamotskiy staat in de slapping biz bekend als een behoorlijk groot probleem, omdat hij de bijnaam 'The Dumpling' (oliebol of knoedel) heeft verdiend dankzij zijn gedrongen lichaam. Hij won de Russische Slapping-kampioenschappen op de Siberian Power Show in maart 2019 en eerder deze maand keerde hij terug om zijn titel te verdedigen.

Geld verdienen met slaan

De Siberische boer nam het op tegen een Braziliaanse MMA-ster genaamd Zuluzinho, die zo groot is dat hij boven iedereen uitstak. Voor het gevecht waar een totaalbedrag van € 2.000 te verdienen mini arena ingericht om eruit te zien als een gevangenis.

Een video impressie van The Russian Slapping Championships gaf fans een achtergrondverhaal voor elke slapper, zo werd de boeren achtergrond van de Rus belicht. Zuluzinho kreeg ondertussen een wat meer verbijsterende verhaallijn, men deed net of hij een doodvonnis ontsnapte. De wedstrijd zien en wie er won scroll naar 15:14 in de video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws