Wangklap koning in blote vuist boksgevecht met powerlifter van 200 kilo (video)
Home / Nieuws / Wangklap koning in blote vuist boksgevecht met powerlifter van 200 kilo (video)

Wangklap koning in blote vuist boksgevecht met powerlifter van 200 kilo (video)

Vasily Kamotsky ook wel bekend als de ‘wangklap koning’ wilde eens wat anders. Dus ging de man van de harde kletsers, een blote vuist boksgevecht aan met powerlifter Denis ‘Papa’ Vildanov.

De meeste mensen kennen Vasily Kamotsky van de video’s op social media, waar de Rus met één klap op wang iemand buiten westen mept. De 173,2 kg wegende Kamotsky is bijna niet omver te slaan. De domme kracht wijdt zijn talent aan het harde leven op de boerderij.

Denis ‘Papa’ Vildanov, zal wat minder bekend zijn buiten Rusland. In zijn eigen land wordt hij gezien als een ware held. Zo trok de bijna 200 kg wegende geweldenaar treinen voor. Hij maakte zijn MMA-debuut in Battle for Hype en schakelde daar de 146 pond wegende fitnessinstructeur Arnold Velichko uit. En wel in de 20e seconde van de eerste ronde.

Het gevecht der zwaargewichten onder de zwaargewichten

Het gevecht tussen Kamotsky en Vildanov duurde drie rondes van elk twee minuten. De vechters begonnen heel voorzichtig. De actie kwam pas aan het einde van de eerste ronde. Toen Vildanov een rechtse uitdeelde, maar uiteindelijk alleen viel. Kamotsky wierp zichzelf naar links, maar sloeg Vildanov niet met een vuist op het hoofd, maar met een onderarm.

In de tweede ronde van hetzelfde laken een pak. Met de uitzondering dat de 200 kilo zware Denis drie opeenvolgende krachtige stoten uitdeelde. Maar Kamotsky bleek een verrassend sterke Siberische kaak te hebben, hij verzette zich.

In de derde ronde versloeg Kamotsky uiteindelijk Vildanov. Na het gevecht had Kamotsky verschillende schaafwonden op zijn gezicht, Vildanov niet. Op de een of andere manier eindigde de wedstrijd met een meerderheid van de stemmen van de juryleden in een gelijkspel.

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page