Wangklap koning in blote vuist boksgevecht met powerlifter van 200 kilo (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Wangklap koning in blote vuist boksgevecht met powerlifter van 200 kilo (video)

Wangklap koning in blote vuist boksgevecht met powerlifter van 200 kilo (video)

Vasily Kamotsky ook wel bekend als de ‘wangklap koning’ wilde eens wat anders. Dus ging de man van de harde kletsers, een blote vuist boksgevecht aan met powerlifter Denis ‘Papa’ Vildanov.

De meeste mensen kennen Vasily Kamotsky van de video’s op social media, waar de Rus met één klap op wang iemand buiten westen mept. De 173,2 kg wegende Kamotsky is bijna niet omver te slaan. De domme kracht wijdt zijn talent aan het harde leven op de boerderij.

Denis ‘Papa’ Vildanov, zal wat minder bekend zijn buiten Rusland. In zijn eigen land wordt hij gezien als een ware held. Zo trok de bijna 200 kg wegende geweldenaar treinen voor. Hij maakte zijn MMA-debuut in Battle for Hype en schakelde daar de 146 pond wegende fitnessinstructeur Arnold Velichko uit. En wel in de 20e seconde van de eerste ronde.

Het gevecht der zwaargewichten onder de zwaargewichten

Het gevecht tussen Kamotsky en Vildanov duurde drie rondes van elk twee minuten. De vechters begonnen heel voorzichtig. De actie kwam pas aan het einde van de eerste ronde. Toen Vildanov een rechtse uitdeelde, maar uiteindelijk alleen viel. Kamotsky wierp zichzelf naar links, maar sloeg Vildanov niet met een vuist op het hoofd, maar met een onderarm.

In de tweede ronde van hetzelfde laken een pak. Met de uitzondering dat de 200 kilo zware Denis drie opeenvolgende krachtige stoten uitdeelde. Maar Kamotsky bleek een verrassend sterke Siberische kaak te hebben, hij verzette zich.

In de derde ronde versloeg Kamotsky uiteindelijk Vildanov. Na het gevecht had Kamotsky verschillende schaafwonden op zijn gezicht, Vildanov niet. Op de een of andere manier eindigde de wedstrijd met een meerderheid van de stemmen van de juryleden in een gelijkspel.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page