'Waar zit je?' McGregor uitgedaagd door oud-rivaal Nieuws
Nieuws

'Waar zit je?' McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

'Waar zit je?' McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Tony Ferguson ging gisteren naar sociale media om de Conor McGregor schijnbaar uit te dagen. De Amerikaan zegt dat hij en McGregor nog onafgemaakte zaken hebben. Dit is niet de eerste keer dat Ferguson de Ier uitdaagt.

Ferguson voerde eerde campagne voor een gevecht toen de Ier de lichtgewicht kampioen was. ,,Onafgemaakte zaken", schreef Ferguson op sociale media, bij een foto van hem en McGregor. Ferguson voegde vervolgens nog een tweet toe aan zijn oproep en vroeg waar McGregor is.

Waar ben je dan?

,,Waar zit je McNuggets?", schreef Ferguson. Een gevecht tussen McGregor en Ferguson klinkt logisch, aangezien beide verlies na verlies leden. Ferguson is ook een grote naam en een gelijkspel dat zou helpen pay-per-views voor de terugkeer van de Ier.

McGregor van herstelt zijn gebroken been dat hij opliep tijdens zijn UFC 264-verlies tegen Dustin Poirier. Daarvoor werd hij in januari uitgeschakeld door Poirier tijdens UFC 257. De Ier is echter de voormalige kampioen-kampioen en nog steeds de grootste naam in de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws