Ferguson lijdt 3e verlies op rij: Einde UFC-carrière in zicht? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ferguson lijdt 3e verlies op rij: Einde UFC-carrière in zicht?

Ferguson lijdt 3e verlies op rij: Einde UFC-carrière in zicht?

Beneil Dariush pakte zaterdagavond de grootste overwinning uit zijn carrière en bezorgde Tony Ferguson zijn derde opeenvolgende nederlaag. Met het verlies lijkt Ferguson op de rand van de afgrond te staan, de UFC ontsloeg de afgelopen periode meerdere vechters door een dergelijk verlies.

Het gevecht tussen Ferguson en Dariush werd gedomineerd door laatstgenoemde, de wedstrijd eindigde bijna met een finish toen Dariush in de tweede ronde een beenklem aanzette. Ferguson trok een grimas van de pijn, maar ontsnapte aan de onderwerping.

Spannend

Dariush domineerde Ferguson met zijn worsteling tijdens alle drie de rondes. Hij scoorde constant takedowns in elke ronde en Ferguson kon niet meer overeind komen. Dariush versloeg Ferguson via unanieme beslissing (30-27, 30-27, 30-27) in het lichtgewicht co-main event van UFC 262 in Toyota Center in Houston.

Ferguson, een voormalig interim-kampioen heeft nu drie gevechten aaneen verloren. De 37-jarige leed afgelopen mei een verlies tegen Justin Gaethje in een tussentitelwedstrijd en heeft sindsdien geen gevecht meer gewonnen. Het zal nog wel eens spannend kunnen worden voor Ferguson, de UFC is de afgelopen periode ongenadloos geweest in het ontslaan van slecht presterende vechters.

Bekijk ook

Breaking! Glory debuut Nordin Ben Moh tegen Guerric Billet

Ben Moh die recentelijk overkwam van Enfusion tekende een contract voor 9 gevechten

‘Covid is geldklopperij!’ UFC-kampioen over pandemie

Ik ben een enorme complot theoreticus in deze hele zaak

Khabib stuurt waarschuwing naar UFC: ‘Pas maar goed op’

Khabib Nurmagomedov waarschuwt de UFC gestuurd.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page