'Waar is Jake Paul!' Nepbokser zwaar uitgelachen en uitgedaagd voor gevecht Nieuws
Nieuws

'Waar is Jake Paul!' Nepbokser zwaar uitgelachen en uitgedaagd voor gevecht

'Waar is Jake Paul!' Nepbokser zwaar uitgelachen en uitgedaagd voor gevecht

Jake Paul kan rekenen op de aandacht van veel vechters, de Youtube-ster die opklimt in het boksen heeft nu een geduchte knokker achter zich aan in de vorm van Derek Brunson.

Het was Derek Brunson die afgelopen nacht tijdens het PFL event in The Anthem, een prestigieuze locatie in Washington, D.C, een succesvol debuut maakte. Brunson verraste in zijn eerste PFL gevecht met een unanieme beslissingsoverwinning op Ray Cooper III. Het was Brunson zijn eerste gevecht buiten de UFC in 11 jaar.

Jake Paul faliekant uitgelachen

Na afloop daagde Brunson Jake Paul uit voor diens debuut gevecht bij de PFL en vroeg zich af waar deze was. Jake zat echter op veilige afstand vanuit huis mee te kijken. volgens fans houdt de PFL bewust Jake weg bij dit soort events om een face te face te voorkomen. Dat op zich is al lachwekkend, zij het niet dat Jake de volle laag kreeg doordat hij met MMA-handschoenen aan naar het event zat te kijken.

Fans staken dan ook flink de draak met de YouTuber; "Kijk hem zitten met zijn PFL handschoenen aan, wat denkt ie dan?', vroeg een fan zich niet geheel onterecht af. Een andere fan reageerde: "Jake de nepbokser krijgt een watje als tegenstander als hij ooit zijn PFL debuut maakt, hij wordt gewoon gebruikt als blikvanger."

Wat Brunson betreft deze lijkt met zijn overstap naar de PFL een goede stap te hebben gemaakt. Of hij de man wordt die Jake Paul treft mocht deze inderdaad de PFL kooi instapt valt te bezien. Eerst wacht Jake nog een bokswedstrijd tegen Andre August op 15 december, waar hij wil bewijzen een serieuze bokser te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws