'Waar haalt McGregor het gore lef vandaan'! UFC'er Smith boos op Ier Nieuws
Nieuws

'Waar haalt McGregor het gore lef vandaan'! UFC'er Smith boos op Ier

'Waar haalt McGregor het gore lef vandaan'! UFC'er Smith boos op Ier

Anthony Smith vraagt ​​zich af waar Conor McGregor zijn het gore lef vandaan haalt om persoonlijke aanvallen te tweeten. In een exclusief interview met LowKick MMA stelt de Amerikaan zichzelf deze vraag.

UFC licht zwaargewicht en analist, Smith, heeft zich afgevraagd waar voormalig lichtgewicht en vedergewicht kampioen, McGregor de moed vandaan haalt. Om te tweeten en verschillende persoonlijke aanvallen op voormalige vechters te plaatsen en snel weer te verwijderen.

Dit doe je gewoon niet

,,Ik kan het tweeten niet aanzien", zei Smith. “Ik vond het niet leuk toen hij (McGregor) Khabib Nurmagomedov zijn familie en zijn religie en de persoonlijke dingen aanviel. Luke Rockhold en ik zijn verschillende keren gingen los op elkaar, maar geen van ons heeft elkaar ooit persoonlijk aangevallen. "

,,Bij Conor is het gewoon maar hij gaat te ver", legde Smith uit. "Mensen worden voor veel minder neergeschoten als ze gewoon op straat lopen, ik weet het niet. Misschien ben ik gewoon anders opgegroeid. En heb ik wat gekkere shit gezien."

Smith, die tegen Ryan Spann bij UFC Vegas 37 op 18 september gepland staat is het duidelijk niet eens met de Ier en zijn twitter escapades.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws