Vuurwerk: Nederlandse MMA-vechters in actie bij Bellator Londen Nieuws
Nieuws

Vuurwerk: Nederlandse MMA-vechters in actie bij Bellator Londen

Vuurwerk: Nederlandse MMA-vechters in actie bij Bellator Londen
Vuurwerk: Nederlandse MMA-vechters in actie bij Bellator Londen

Bellator London was al een evenement om dikgedrukt in je agenda te zetten, maar nu kan daar nog één uitroepteken achter.

Het aftellen is begonnen met de vier Nederlandse MMA'ers waarvan de legends: Melvin 'No Mercy' Manhoef, 'Miss Dynamite' Denise Kielholtz, Gegard Mousasi 'The Dreamcatcher' en veelbelovend talent Costello 'The Spaniard' van Steenis die hun opwachting gaan maken tijdens Bellator Londen.

Het MMA sportevent van een van de grootste MMA-organisatie ter wereld is exclusief te zien live te zien op Viacom-zender Spike. De eerste vrouwelijke mixed martial arts (MMA) wereldkampioen ooit, Marloes Coenen presenteert deze spectaculaire liveshow samen met JayJay Boske.

Kijk live mee

Naast de presentatie stapt Coenen ook in de rol van co-commentator. Viacom's zender Spike brengt met een echt on-the-ground gevoel de actie van dit spannende mixed martial arts event naar de kijker.

ZIE OOK>> Gegard Mousasi kondigt pensioen aan

Benieuwd naar de gevechten van Melvin Manhoef, Gegard Mousasi, Denise Kielholtz en Costello van Steenis? Kijk dan Bellator Londen Fight Weekend op zaterdag 22 juni vanaf 23.00 live en op zondag 23 juni om 20.00 uur op Spike.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws