VIDEO | Voetbal Hooligans verpesten kickboks gala! Nieuws
Nieuws

VIDEO | Voetbal Hooligans verpesten kickboks gala!

VIDEO | Voetbal Hooligans verpesten kickboks gala!

Teleurstelling voor de Nederlandse vechters

Er waren een aantal partijen gepland waarin ook een aantal Nederlandse vechters uit zouden komen, zoals Mike Sprangh van Mike's Gym die tegen Kickboks kampioen Alexander Petrov de ring in zou gaan. Er was een aardige afvaardiging mee met de Nederlandse vechters, echter is de teleurstelling groot dat het gala geen doorgang kon vinden. Ook Stoyan "The Sniper" Koprivlenski (o.a. GLORY) zou een partij draaien, het beloofde een mooie avond te worden, In het publiek bevonden zich fans van rivaliserende voetbalclubs, deze scandeerde liederen kennelijk om elkaar uit te dagen met alle gevolgen van dien.

Clash tussen voetbal Hooligans reden van de rellen

De organisatoren hadden ook een gevecht gepland tussen leden van voetbal clubs CSKA en Lokomotiv Plovdiv, en hoopte daarmee een groot publiek te trekken. Vladislav Kanchev (CSKA) en Victor Nikolov van Lauta Army, zouden de ring in gaan, en daar ging het mis. Naar verluidt braken er gevechten uit tussen fans van deze vechters. "Het was ineens totale chaos, ik zag de stoelen door de zaal vliegen, mensen rende in paniek de zaal uit," aldus een aanwezige fan. "Voetbal hooligans moeten geweerd worden, ze hebben niets te zoeken bij dit soort gala's," vervolgt hij.

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/05/fuerte-elr-ing-2.mp4[/KGVID]

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/05/fuerte-el-ring.mp4[/KGVID]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws