VIDEO | Voetbal Hooligans verpesten kickboks gala! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | Voetbal Hooligans verpesten kickboks gala!

VIDEO | Voetbal Hooligans verpesten kickboks gala!

Het had een mooie avond moeten worden gisteren in Sofia, Bulgarije. Daar stond het vechtsport gala Fuerte El ring gepland en op het programma stonden enkele Nederlandse vechters, echter verstoorde voetbal hooligans o.a. van CSKA Sofia het gala en braken er gevechten uit in het publiek. Onze reporter ter plaatse sprak van een totale gekte die uitbrak en de stoelen vlogen letterlijk door de zaal en de ring. Met als gevolg dat de hele avond niet doorging.

Teleurstelling voor de Nederlandse vechters

Er waren een aantal partijen gepland waarin ook een aantal Nederlandse vechters uit zouden komen, zoals Mike Sprangh van Mike’s Gym die tegen Kickboks kampioen Alexander Petrov de ring in zou gaan. Er was een aardige afvaardiging mee met de Nederlandse vechters, echter is de teleurstelling groot dat het gala geen doorgang kon vinden. Ook Stoyan “The Sniper” Koprivlenski (o.a. GLORY) zou een partij draaien, het beloofde een mooie avond te worden, In het publiek bevonden zich fans van rivaliserende voetbalclubs, deze scandeerde liederen kennelijk om elkaar uit te dagen met alle gevolgen van dien.

Clash tussen voetbal Hooligans reden van de rellen

De organisatoren hadden ook een gevecht gepland tussen leden van voetbal clubs CSKA en Lokomotiv Plovdiv, en hoopte daarmee een groot publiek te trekken. Vladislav Kanchev (CSKA) en Victor Nikolov van Lauta Army, zouden de ring in gaan, en daar ging het mis. Naar verluidt braken er gevechten uit tussen fans van deze vechters. “Het was ineens totale chaos, ik zag de stoelen door de zaal vliegen, mensen rende in paniek de zaal uit,” aldus een aanwezige fan. “Voetbal hooligans moeten geweerd worden, ze hebben niets te zoeken bij dit soort gala’s,” vervolgt hij.

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/05/fuerte-elr-ing-2.mp4[/KGVID] [KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/05/fuerte-el-ring.mp4[/KGVID]

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page