VIDEO | UFC vechter Nate Diaz betrokken bij vechtpartij in publiek! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | UFC vechter Nate Diaz betrokken bij vechtpartij in publiek!

VIDEO | UFC vechter Nate Diaz betrokken bij vechtpartij in publiek!

Er zijn videobeelden opgedoken waar op te zien zou zijn dat UFC vechter Nate Diaz een collega vechter aanviel tijdens een Combate Americas show in Californië wat afgelopen nacht werd gehouden. TUF Seaons 27 deelnemer Tyler Diamond blijkt betrokken te zijn geweest bij een ruzie met Nate Diaz die ontstond in het publiek, en uitliep op een handgemeen.

Een gevecht brak uit door verlies van teamgenoot Diaz

Combat 20: Mexico vs. VS vond gisteravond plaats in Sacramento, Californië met als hoofdgevecht Lizbeth Lopez Silva tegen Brenda Enriquez. Diaz’s teamgenoot Chris Avila was ook ingepland om te vechten en verloor via een unaniem besluit tegen Horacio Gutierrez in het co-main event. Diamond, een lid van Team Alpha Male uit Sacramento (waar recentelijk onze eigen Mellony Geugjes nog een trainings stage deed), blijkt op de show Anthony Avila te hebben bijgestaan, samen met teamgenoten Clay Guida en Sage Northcutt.

Diaz doet een McGregortje

Getuigen tijdens de show hebben verteld dat er een vechtpartij plaatsvond voor het hoofdevenement waarbij Nate Diaz betrokken was. Een kleine hoeveelheid beeldmateriaal is voortgekomen uit het incident via Ryan Gentry, een plaatselijke fotograaf die op de show was. Kort na 23.00 uur lokale tijd ging Diamond tekeer sociale media om te beweren dat hij was geslagen door Diaz. Diaz lijkt hiermee zijn notoire UFC-genoot Connor McGregor te willen evenaren die ook al eerder de kooi instormde toen een van zijn teamgenoten verloor. Zie onderstaande video alhoewel deze niet echt duidelijk Diaz als dader onthuld, maar wel een indicatie geeft van het tumult wat ontstond in het publiek.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page