VIDEO: UFC Baas Dana White geeft 'boevenvanger' een baan
Home / Nieuws / VIDEO: UFC Baas Dana White geeft ‘boevenvanger’ een baan

VIDEO: UFC Baas Dana White geeft ‘boevenvanger’ een baan

De grote baas van de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC heeft een winkelbeveiliger een baan gegeven. Nadat deze een dief klem zette.

Dana White is zijn woord nagekomen en heeft Summer Tapasa-Sataraka de baan gegeven die hij beloofde. Vorig jaar werd Summer ontslagen omdat zij een winkeldief te hard zou hebben behandeld. White kwam dit ter ore en nam contact met haar op.

Hij liet Summer invliegen voor het UFC event waar Conor McGregor tegen Donald Cerrone vocht. Zij mocht zelfs op de staredown toezien zodat beide vechters elkaar niet in de haren zouden vliegen. ‘Ze sloeg hem in elkaar en weerhield hem ervan de tv te stelen. Ze werd ontslagen bij Best Buy, wat ik vreselijk vond, ” zei Dana White destijds.

Erg blij

“Dus bracht ik haar naar Vegas en bood haar een baan aan.” In een persoonlijk gesprek met zijn potentiële nieuwe werknemer zorgde White dat hij voldoende argumenten had om haar hogere baan aan te bieden dan de aanvankelijke beveiligingsfunctie die hij had voorzien.

Summer wilde wat bedenktijd want een baan aanvaarden in Las Vegas zou betekenen dat zij 6.000 km zou moeten verhuizen van Hawaii. White onthulde dat Tapasa-Sataraka acht weken geleden begon te werken en verklaarde: “Welkom bij de UFC, Summer Tapasa. Ik ben zo blij dat je voor een carrière bij ons hebt gekozen.”

Bekijk ook

Vechter op brancard afgevoerd na brute ‘KO’ (video)

Dit was Pettis' eerste KO-overwinning sinds een gevecht in 2013

Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen heeft serieuze spieren kunnen opbouwen

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page