UFC BAAS DANA WHITE:  'Hij liet iedereen kotsen! Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

UFC BAAS DANA WHITE: 'Hij liet iedereen kotsen!

UFC BAAS DANA WHITE:  'Hij liet iedereen kotsen!

Tijdens de UFC talenten show georganiseerd door UFC Baas Dana White afgelopen dinsdag blesseerde een van de nieuwkomers zijn arm. En dat ging niet op zachtzinnige wijze.

Echt eng om te zien

Joe Pyfer trof Dustin Stoltzfus in hun debutanten wedstrijd waar een UFC contract te verdienen viel. Echter kwam Pyfer ongelukkig terecht waardoor hij een verschrikkelijke arm blessure opliep.

Om zijn val te breken nadat Stoltzfus tegenstander Pyfer optilde en naar de grond gooide, brak Pyfer zijn arm. Het gruwelijke gebeuren deed de mee kijkende fans sidderen. Maar ook de UFC officials die aanwezig waren.

Kotsen

"Ik kwam net echt in de wedstrijd toen hij iedereen liet kotsen," zegt White over Pyfer. Ook de UFC baas vond het geen prettig gezicht. Maar het hoort bij het Risico van het MMA-vechten. Over Stoltzfus zegt White:

"Stoltzfus zijn record is nu 13-1. Hij heeft een hoop ervaring. Je kon het daar zien, hoe het gevecht ook ging. Hij was evenwichtig. Hij is een ervaren vechter, super scherp. Eigenlijk verwacht ik grote dingen van deze jongen. "

Stoltfuz kreeg onmiddellijk na het gevecht een UFC-contract. Terwijl Pyfer een reis naar de eerste hulp maakte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws