🎥 Topcoach El Badaoui woedend! Kickbokser Shumarov beroofd van winst Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Topcoach El Badaoui woedend! Kickbokser Shumarov beroofd van winst

🎥 Topcoach El Badaoui woedend! Kickbokser Shumarov beroofd van winst

Bogdan Shumarov de Bulgaarse topkickbokser uit Utrecht werd vandaag slachtoffer van slecht juryschap bij ONE Championship. Hij verloor van Rungrawee Sitsongpeenong op discutabele wijze vandaag tijdens ONE Fight Night 22: Sundell vs. Diachkov.

Dat Bogdan Shumarov heeft verloren van de Thai Rungrawee Sitsongpeenong gaat er bij veel fans niet in. Deze zijn dan ook furieus op de jury van ONE Championship in het Lumpinee Boxing Stadium, Bangkok. "Bogdan is zwaar genaaid, duidelijk gewonnen, grote schande", leest een commentaar.

Shumarov die een top prestatie neerzette kreeg een split decision tegen zich terwijl hij duidelijk meer dan genoeg had gedaan om te winnen. De bekende trainer Said El Badaoui die onder andere Jamal Ben Saddik traint en in het verleden Badr Hari is dan ook woest.

"Bogdan is zwaar genaaid!"

"Dit kan echt niet Bogdan domineerde de hele wedstrijd en gaf Rungrawee een pak slaag. Maar we zijn in Thailand en van een Thai mag je niet winnen tenzij je deze knockout slaat", zegt El Badaoui tegen onze redactie vanmorgen.

"Het is gewoon een schande dat dit gebeurt. We gaan niet in protest want dat heeft toch geen zin hier", aldus de topcoach. Volgens critici is het bekend dat ONE Championship Aziatische vechters voortrekt bij die uit andere landen. Alleen een knockout neemt het gevaar op een slechte jury beslissing weg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws