Video: Tyson Fury beland in vechtpartij bij worstelwedstrijd Nieuws
Nieuws

Video: Tyson Fury beland in vechtpartij bij worstelwedstrijd

Video: Tyson Fury beland in vechtpartij bij worstelwedstrijd

Het lijkt erop dat we Tyson Fury binnenkort in een worstelring gaan zien.

Maandagavond verscheen de bokskampioen Fury tijdens WWE Raw in de ring in wat eerst een verbale worden uitwisseling leek met WWE worstelaar Braun Strowman. Het werd echter al snel fysiek, de beveiliging en andere worstelaars kwamen in actie om de twee uit elkaar te halen.

Meer bekendheid in Amerika voor Fury

Er is gemeld dat Fury en Strowman elkaar zullen ontmoeten in een soort wedstrijd op het komende WWE-evenement in Saoedi-Arabië, waar ook voormalig UFC-kampioen Cain Velasquez zal worstelen. De afgelopen jaren heeft WWE een controversiële zakelijke deal gesloten met het land waarin ze eenmaal per jaar een evenement in Saoedi-Arabië organiseren.

ZIE OOK>> Tyson Fury door het lint tijdens WWE wedstrijd

Er wordt aangenomen dat event in Saoedi-Arabië voor de WWE miljoen opbrengt. De worstelwedstrijd zal Fury waarschijnlijk meer bekendheid geven in de Verenigde Staten naarmate hij zich klaarmaakt om Deontay Wilder te rematchen, die later dit jaar tegenover Luis Ortiz staat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws