Bokskampioen Tyson Fury 'woest' tijdens WWE worstelwedstrijd (video) Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Tyson Fury 'woest' tijdens WWE worstelwedstrijd (video)

Bokskampioen Tyson Fury 'woest' tijdens WWE worstelwedstrijd (video)

Ongeslagen zwaargewicht Tyson Fury maakte een verrassende verschijning tijdens een grote show van de WWE op vrijdag, SmackDown.

Fury, de kampioen zwaargewicht, wilde schijnbaar tegen WWE-ster Braun Strowman vechten na interactie met de worstelaar vanuit zijn stoel in de VIP ring.

Tijdens de wedstrijd daagde Strowman Fury uit, stapte op de bokser af en zei gekscherend,"Je wilt deze handen niet." Fury werd door de beveiliging tegengehouden nadat hij over de barricade was gesprongen, terwijl hij niet mis te verstane woorden met de worstelaar uitwisselde.

Allemaal show

Het mag duidelijk zijn dat de kleine schermutseling een show element bevatte, Fury was ere-gast bij de WWE en was met zijn gezin onder andere te zien op de foto met Hulk Hogan en andere WWE coryfeeën. Overigens zijn Fury en Strowman goede vrienden.

ZIE OOK>> Tyson Fury verslaat Otto Wallin

Fury heeft eerder gezegd dat hij geïnteresseerd zou kunnen zijn in een overstap naar WWE, en vertelde de Dave Allen-podcast in 2017 dat hij dit zou overwegen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws