Video: Tsjetsjeense MMA-vechter beland in ziekenhuis na vechtpartij op straat! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Tsjetsjeense MMA-vechter beland in ziekenhuis na vechtpartij op straat!

Video: Tsjetsjeense MMA-vechter beland in ziekenhuis na vechtpartij op straat!

De ‘Fight Club Berkut’ vechter werd aangevallen door vijf mannen in St. Petersburg en is in het ziekenhuis opgenomen met verschillende verwondingen.

Op de avond van 30 september werd in St. Petersburg Umar Vakhayev aangevallen door een groep mannen gekleed in witte shirts. Ondanks pogingen om zichzelf te verdedigen, raakte Vakhayev gewond en in het ziekenhuis opgenomen.

Dreigende sfeer

Volgens rapporten op basis van ooggetuigen, kwam een ​​groep van vijf mannen uit een restaurant om de hoek van Vakhayev’s woning, op ongeveer dezelfde tijd dat de Tsjetsjeense vechter naar buiten ging. Hij probeerde contact te ontwijken, aangezien de mannen hem dreigend benaderden, Maar werd uiteindelijk tot confrontatie gedwongen.

Pistolen en schoten in de lucht

Vakhayev stootte een van de aanvallers in het gezicht, waarna hij een pistool trok en op Vakhayev schoot. De Tsjetsjeen slaagde erin om naar zijn voertuig te rennen, waar hij zijn eigen pistool in had liggen. Hij schoot een enkele keer in de lucht. Wat echter niet het gewenste effect had, aangezien de groep mannen, de MMA-vechter probeerden te overmeesteren, en hem brutaal aanvielen op een openbare straathoek in St. Petersburg.

Fight Club Berkut

Vakhayev is een 25-jarige Tsjetsjeense MMA-vechter die Fight Club Berkut vertegenwoordigt. Het Tsjetsjeense oorspronkelijke MMA-team dat is opgericht door Mairbek Khasiev, de eigenaar van het Absolute Championship Berkut (ACB) promotie. Vakhayev competeerde in 2014 op het ACB Grand Prix 8 evenement.

Rapporten suggereren dat Vakhayev een gebroken kaak heeft opgelopen, evenals meerdere fracturen. Zijn gezondheid is echter gestabiliseerd. Zijn aanvallers zijn in bewaring genomen.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page