VIDEO TRAILER: eSports Boxing Club gameconsole boksspel Nieuws
Nieuws

VIDEO TRAILER: eSports Boxing Club gameconsole boksspel

VIDEO TRAILER: eSports Boxing Club gameconsole boksspel

Eindelijk komt er snel een nieuwe boks game op de markt voor de spelconsoles en computer, eSports Boxing Club.

Ondanks Eddie Hearn's voortdurende pleidooien voor een nieuwe versie van Fight Night, en ondanks dat hij links, rechts en in het midden hints liet vallen, hebben we tot nu toe niets concreets gezien over een nieuw boksspel.

De laatste boks game die uitkwam was in 2011. Dat is nu 9 jaar geleden. Fight Night Champion kwam uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360, en dat laat alleen maar zien hoe lang het echt geleden is.

Eindelijk weer een boksspel

Sindsdien hebben we een hele nieuwe generatie consoles gehad met de PlayStation 4 en Xbox One, en we staan ​​op het punt de PS5 en de Xbox Series X te krijgen. Genoeg is genoeg; we hebben een nieuw boksspel nodig en we hebben het snel nodig!

SteelCityInteractive lanceerde een ​​video van hun nieuwe boksspel dat in de niet al te verre toekomst zal verschijnen. De game zal 'eSports Boxing Club' heten en oordelend naar de trailer, ziet het er eigenlijk best goed uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws