Kampioen Anthony Joshua hoofdrol in nieuwe boks game Nieuws
Nieuws

Kampioen Anthony Joshua hoofdrol in nieuwe boks game

Kampioen Anthony Joshua hoofdrol in nieuwe boks game

Als de berg niet naar Mozes komt, dan gaat Mozes maar naar de berg, zo moet top bokspromotor Eddie Hearn gedacht hebben. "EA Sports lijkt niet echt geïnteresseerd in boksen en Fight Night", zegt de grote baas van Matchroom Boxing.

Kampioen Anthony Joshua hoofdrol in nieuwe boks game

EA Sports is sinds de release van Fight Night Champion voor PlayStation 3 en Xbox 360 in 2011 inactief gebleven. EA Sports lijkt niet echt geïnteresseerd in boksen en Fight Night", zegt Hearn.

De boks game moet er komen

"We zullen onze eigen rivaliserende game starten voor EA Sports 'Fight Night, ik en de enige echte Prince Khalid, we zullen het doen, "zegt Hearn. Fans reageren enthousiast op het nieuws waar bokskampioen Anthony Joshua zeker een hoofdrol in zal krijgen.

Het bedrijf had veel gespeculeerd of er vorig jaar een nieuwe aflevering zou komen na het sluiten van de Fight Night Round Four-servers. Maar nu neemt Hearn dus de bokshandschoenen op en komt met een eigen boks game, wanneer deze uitkomt is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws