Home / Nieuws / VIDEO: Taekwondo vrouw mept van zich af in Istanbul

VIDEO: Taekwondo vrouw mept van zich af in Istanbul

Een verkeersruzie in het Turkse Istanbul liep voor een man minder fortuinlijk af. Hij trof een dame die een staaltje Taekwondo leek te beheersen.

Volgens de Turkse media werd de vrouw die in het verleden de vechtsport Teakwondo beoefende aangevallen door een agressieve man. Aangezien de meeste ruzie’s in het verkeer over wie er voorrang zou hebben ontstaan was dit hier niet anders.

Fatma Zaralı, de vrouw in kwestie liet het kaas niet van haar brood eten. De man die haar aanviel kreeg een koekje van eigen deeg. Hij sloeg de vrouw in het gezicht maar dat moest zijn berouwen. Want de vrouw zette de tegenaanval in.

Geen volgende keer meer

Met een paar venijnige stoten en wat trappen ging zij haar aanvaller te lijf. Deze koos het hazepad overweldigd door het geweld wat op hem afkwam. De krant Hürriyet berichte over het voorval en prees de Daem in kwestie.

“Iedereen zou aan zelfverdediging moeten doen vooral vrouwen. ” Overigens blijkt dat het geweld in het verkeer tegen vrouwen in Istanbul vaker voorkomt. Echter zal deze man voortaan wel twee keer nadenken voordat hij uithaalt naar een dame.

Bekijk ook

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page