VIDEO: Taekwondo vrouw mept van zich af in Istanbul – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Taekwondo vrouw mept van zich af in Istanbul

VIDEO: Taekwondo vrouw mept van zich af in Istanbul

Een verkeersruzie in het Turkse Istanbul liep voor een man minder fortuinlijk af. Hij trof een dame die een staaltje Taekwondo leek te beheersen.

Volgens de Turkse media werd de vrouw die in het verleden de vechtsport Teakwondo beoefende aangevallen door een agressieve man. Aangezien de meeste ruzie’s in het verkeer over wie er voorrang zou hebben ontstaan was dit hier niet anders.

Fatma Zaralı, de vrouw in kwestie liet het kaas niet van haar brood eten. De man die haar aanviel kreeg een koekje van eigen deeg. Hij sloeg de vrouw in het gezicht maar dat moest zijn berouwen. Want de vrouw zette de tegenaanval in.

Geen volgende keer meer

Met een paar venijnige stoten en wat trappen ging zij haar aanvaller te lijf. Deze koos het hazepad overweldigd door het geweld wat op hem afkwam. De krant Hürriyet berichte over het voorval en prees de Daem in kwestie.

“Iedereen zou aan zelfverdediging moeten doen vooral vrouwen. ” Overigens blijkt dat het geweld in het verkeer tegen vrouwen in Istanbul vaker voorkomt. Echter zal deze man voortaan wel twee keer nadenken voordat hij uithaalt naar een dame.

Bekijk ook

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page