VIDEO: Sean O'Malley doet liggend een Interview in de kooi na winst op UFC 222 Nieuws
Nieuws

VIDEO: Sean O'Malley doet liggend een Interview in de kooi na winst op UFC 222

VIDEO: Sean O'Malley doet liggend een Interview in de kooi na winst op UFC 222

De legendarische Sean O'Malley blijft groeien en verbazen

O'Malley toonde een ongelooflijke show bij het behalen van een unanieme beslissingoverwinning op Andre Soukhamthath afgelopen zaterdag bij UFC 222. O'Malley, die goed bezig was op weg naar een overwinning, leek al vroeg in de derde ronde van het bantamgewicht gevecht een gebroken voet te hebben. Maar hij wist zich een weg door de rest van de ronde te banen en te overleven tot het einde.

Niets dat ik niet kan oplossen met wat medicijnen en pijn stillers op mijn afterparty

O'Malley verbeterde naar 10-0 door scores te behalen van 29-27, 29-27 en 29-28 in de T-Mobile Arena in Las Vegas. "Ik kan mijn blessure niet voelen, het voelt als verdoofd en ik voelde het niet eens gebeuren ", zei O'Malley in een ongelooflijk interview na afloop van het gevecht, terwijl hij nog steeds op zijn rug lag vanwege de blessure. "Niets dat ik niet kan oplossen met wat medicijnen en pijn stillers op mijn afterparty."

Apart individu

Dat O'Malley een apart figuur is weten wij inmiddels vooral op Instagram zijn de aparte belevenissen van de MMA vechter te volgen. Trekkend aan een joint, of via XBOX mensen uitnodigen om naar zijn partijen te komen. Wij kunnen hem beter kleurrijk noemen en wat een baas!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws