VIDEO: Bij Rough n Rowdy vechten sommige letterlijk voor hun leven! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Bij Rough n Rowdy vechten sommige letterlijk voor hun leven!

VIDEO: Bij Rough n Rowdy vechten sommige letterlijk voor hun leven!

Het is niet alleen comedy bij Rough n Rowdy en vechten sommige letterlijk voor hun leven!

Wij hebben al eerder bericht over de rage die Amerika pakt "Rough n Rowdy", een plek waar sommige letterlijk vechten voor hun leven. Komende uit de armste kochten van de Verenigde Staten zijn het de zogenaamde Rednecks die de ring in gaan. Ongetraind, sommige er uit ziende als direct komend uit de drive in van een fastfood keten, gaan ze wel los op elkaar.

Jacob Meade nu al een legende in de dop

Een van de vechters die snel furore maakt bij Rough n Rowdy is Jacon Meade een op zich schampere jongen die geen tientje zou geven, maar die in de ring veranderd in een beest. Een magere maar gespierde bonenstaak vol met tattoos die de wereld als zijn sportschool ziet. Rammend op een bokszak in een garage, hardlopend door de heuvels in een joggingpak wat Sylvester Stallone nog lijkt te hebben gedragen in Rocky. Maar vergis je niet het gevecht in de ring is voor hem een serieuze zaak. Bekijk onderstaande video om meer te weten te komen over Rough n Rowdy en een van haar vechters Jacob Meade!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws