VIDEO: Eerste aflevering Enfusion op Veronica groot succes Nieuws
Nieuws

VIDEO: Eerste aflevering Enfusion op Veronica groot succes

VIDEO: Eerste aflevering Enfusion op Veronica groot succes

Aflevering gemist? Bekijk hier de premiere aflevering van de docu serie over Enfusion uitgezonden door Veronica

Wij hadden de aflevering al aangevinkt op onze kalender want de vooraankondiging beloofde al heel wat. Een Whats App van Edwin van Os (CEO van Enfusion) gisteravond die ons nog eens extra attendeerde op de eerste aflevering deed de spanning alleen nog maar stijgen. En wij mogen wel zeggen dat het een eerste top aflevering was, die goed laat zien wat Enfusion inhoudt en voorstaat, en de weg naar het 100.000 toernooi met de finale in Abu Dhabi. In de ring zagen wij toppers Redouan Laarkoubi en Regilio van den Ent tegenover elkaar staan, die maar weer eens laten zien dat je heel wat in je mars moet hebben om bij Enfusion in de ring te mogen staan.

Snel groeiende vechtport organisatie

Dat Enfusion een van de snelst groeiende vechtsport organisaties is met top vechters is de afgelopen tijd wel meer dan duidelijk geworden. Met toppers als Buakaw Banchamek in hun gelederen, maar ook een Tayfun Ozcan die op 17 februari tegen Andy Souwer in de ring staat te Einhoven op the 5th Anniversary georganiseerd door RingFight Promotions, laat zien dat de weg omhoog van Enfusion niet te stoppen is. Overigens vechten in Eindhoven nog een aantal toppers zoals Ismael Lazaar, die tegenover Rico Verhoeven in de ring heeft gestaan, en aantreedt tegen Luis Tavares om de zwaargewicht titel.

Goed voor de vechtport in Nederland

Organisaties als Enfusion zijn alleen maar toe te juichen en zeer goed voor de positieve uitstraling van het kickboksen in dit geval. Nu men zelf de nationale TV heeft bereikt geeft alleen maar aan dat hierdoor de sport nog meer geaccepteerd gaat worden en in het mainstream kanaal terecht komt. Nogmaals complimenten aan Enfusion, wil je overigens geen aflevering missen de aankomende tijd houdt dan Veronica in de gaten met de uitzendtijden. En wil je eens live komen kijk, dan is 17 februari de uitgelezen kans om persoonlijk kennis te omen maken met Enfusion.

Blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent Enfusion en meer. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Vul onderstaand je gegevens in:
[email-subscribers namefield="YES" desc="" group="Public"]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws